Problemi se samo nižu: Porodica veoma zabrinuta za Kajli Džener

Problemi se samo nižu: Porodica veoma zabrinuta za Kajli Džener

Autor: | 04/06/2020

0

Bogata Kajli Džener nedavno je bila na meti „Forbsove“ optužbe da je lažirala dokumenta koja su govorila u prilog finansijskog stanja njene kompanije „Kaylie Cosmetics“. Naime, najmlađa sestra Kardašijan-Džener postala je najmlađa milijarderka sa samo 22 godine. Ipak nedavno je prodala 51% svoje kompanije za oko 600 miliona evra, što je „Forbs“ navelo da posumnja u finansijsko stanje njene kompanije.

Nova „Forbsova“ procena je da Kajli sada poseduje bogatstvo od oko 900 miliona dolara.

Pročitajte: Kajli Džener uživa sa ćerkom u domu vrednom 36,5 miliona dolara (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kylie ? (@kyliejenner) дана 7. Мај 2020. у 10:49 PDT

Bogata Kajli Džener u poslednjih godinu dana potrošila basnoslovan novac

Izgleda da bogata Kajli Džener postupcima i velikim potrošačkim apetitom demantuje tvrdnju da je njeno bogatstvo u opadanju. Strani mediji navode da su sestre Kardašijan-Džener veoma zabrinute za njenu budućnost s obzirom na to da je u poslednjih godinu dana potrošila oko sto miliona dolara.

Izvor blizak porodici naveo je za poznati američki magazin „Page Six“ da Kajli nije svesna činjenice da se novac vrlo lako može potrošiti.

‒ Istina je da Kajli ima mnogo novca, ali izgleda da zaista nije svesna da ga olako može potrošiti. Ona je u poslednjih godinu dana potrošila oko 130.000 dolara ‒ naveo je izvor za pomenuti medij.

Pročitajte: Kajli Džener - Najneobičnija žurka ikada za dvogodišnju ćerku Stormi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kylie ? (@kyliejenner) дана 26. Мај 2020. у 12:02 PDT

Izvor je naveo i listu stvari na koje je bogata Kajli potrošila milione dolara. Samo privatni avion kompanije „Global Ekspres“ koštao ju je oko pedeset miliona dolara. Mlada bogatašica u aprilu je kupila i veliko imanje u Holmbaj Hilsu u Kaliforniji, koje košta 36.5 miliona.

Pročitajte: Kendal i Kajli Džener ponovo optužene za krađu!

Kajli uživa da velikodušno poklanja članovima svoje porodice

Bogata Kajli Džener uložila je oko dvadeset miliona u angažman poznatih arhitekti, koji za nju grade dve nove kuće na lokacijama u Hajden Hilsu, odmah pored njene sadašnje kuće i u Palm Springsu.

Ipak, Kajli, pored njene sestre Kim Kardašijan, važi za jedog od najdarežljivijih članova slavne porodice. Bogata milijarderka troši dosta novca na poklone, a nedavno je svoju mamu Kris Džener obradovala „Birkin“ torbom optočenom dijamantima.

Pročitajte: Bogata Kajli Džener sa bojom kose koja je smatrana najvećim modnim grehom (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kylie ? (@kyliejenner) дана 24. Апр 2020. у 4:51 PDT

Sudeći po životnom stilu najmlađe sestre Kardašijan-Džener, kompanije „Kaylie Skin“ i „Kaylie Cosmetics“ posluju odlično, a bogata Kajli svoj novac pametno ulaže u nekretnine. Uz to, velikodušno daruje članove svoje porodice i dvogodišnjoj ćerkici Stormi ispunjava sve želje. Izgleda da sve ovo govori u prilog tvrdnji mlade bogatašice da su „Forbsovi“ navodi čista izmišljotina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti