Tri žene, sedmoro dece: Kevin Kostner sa naslednicima prošetao crvenim tepihom Festivala u Kanu

Tri žene, sedmoro dece: Kevin Kostner sa naslednicima prošetao crvenim tepihom Festivala u Kanu

Autor: | 21/05/2024

0

Smenjuju se zvezde na Kanskom festivalu, glumice i manekenke podižu prašinu na crvenom tepihu i jasno je zbog čega su u prvom planu, ali ima i džentlmena koji privlače pažnju.

Među njima je i holivudski veteran Kevin Kostner koji je na Azurnu obalu stigao sa svoje petoro dece. Ima ih ukupno sedmoro, a najstarije, ćerka Ani, ima već 40 godina.

Profimedia

 

Slavni glumac na smotri je predstavio svoje novo ostvarenje “Horizon: An American Saga”, i verovatno je imao najjaču podršku.

Sa prvom suprugom Sindi Silvom, kojom se oženio 1978. godine dok još nije imao holivudskih ambicija, ima ćerke Ani i Lili i sina Džoa, veza sa Bridžet Runi donela mu je Lijama, dok je u braku sa Kristin Baumgartner dobio Kejdena, Hejza i Grejs.

Pročitajte: U osmoj deceniji pokorila Azurnu obalu - Meril Strip u belom odelu održala čas elegancije

Najmlađi sin Hejz, koji ima 15 godina, pravi mu društvo u novom filmu, a da jabuka ne pada daleko od stabla prva je pokazala najstarija ćerka Ani, koju smo prvi put gledali pored oca u nagrađivanom blokbasteru “Ples sa vukovima”.

I Lili Kostner (38) postala je glumica. Ona je igrala sa tatom u “Poštaru”.

Neilson Barnard/Getty Images

 

Interesantno je da je Hejz dobio ime po glavnom junaku Kostnerovog novog filma budući da je glumac i reditelj na tom projektu radio decenijama.

Porodični defile Kostnerovih na crvenom tepihu izazvao je mnogo pažnje, jer – ne pojavljuju se tako često zajedno. A kada imate tako mnogo dece, nije ih baš lako okupiti na jednom mestu.

Posle projekcije Kevin je nagrađen višeminutnim ovacijama. Zaiskrile su i suze, ali – uz njega je bila najveća podrška, i to je najbitnije.

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Gareth Cattermole/Getty Images