Sa kim je u vezi Nemo, pobednik Evrovizije? To je prva osoba kojoj je priznao nebinarnost

Sa kim je u vezi Nemo, pobednik Evrovizije? To je prva osoba kojoj je priznao nebinarnost

Autor: | 16/05/2024

0

Sa kim je u vezi Nemo, pobednik 68. Evrovizije? 

Švajcarska je pobednik „Evrovizije”. Nemo sa pesmom „The code” odnelo je pobedu na takmičenju, dok je naša predstavnica Teya Dora zauzela 17. mesto.

Photo by Martin Sylvest Andersen/Getty Images

 

Švajcarski predstavnik koji je osvojio Evropu ne priča o svom privatnom životu, a mediji iz njegove zemlje pišu da je on godinama srećno zaljubljen, prenosi Glossy.

Predstavnik Švajcarske odneo je pobedu na 68. Evroviziji, održanoj u Malmeu, a iako je mesecima glavni favorit za pobedu bila Hrvatska, odnosno njen predstavnik Bejbi Lazanja, on je važio za jednog onih koji imaju najveće šanse da mu pomrse konce.

Pročitajte: Džabe se radovao i lomio trofej kad nije dobio ništa - Pobednik Evrovizije ostaje bez novčane nagrade, ovo je razlog

To je i uspeo, a uz to kakav glas ima i kakav je performans priredio, Nemo je u centru pažnje i zbog toga što se izjašnjava kao nebinarna osoba.

O privatnom životu Nema Metlera ne zna se mnogo, a švajcarski portal nau.ch piše da je muzička senzacija već pet godina u vezi s devojkom čije ime nije poznato javnosti.

Navodno je ona prva osoba kojoj je Nemo priznao svoju nebinarnost, što znači da sebe ne vidi ni kao muškarca ni kao ženu.

Metler se, inače, 2022. izjasnio kao panseksualac, odnosno kao osoba koja se zaljubljuje u ljude, a ne u njihov pol, a pomenuti portal piše da ga privlače žene, muškarci i nebinarne osobe.

Photo by Martin Sylvest Andersen/Getty Images

 

On je, inače, rođen u Bilu, u Švajcarskoj, ali već neko vreme živi u Berlinu, gde se oseća kao kod kuće.

- Berlin je mesto na kom me niko ne poznaje. Mogu iznova da objasnim ljudima ko sam - istakao je nedavno za Sonntags Zeitung.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Martin Sylvest Andersen/Getty Images