Ana Bebić se nakon 5 godina vraća muzici, poslušajte njen novi singl "Avet"!

Ana Bebić se nakon 5 godina vraća muzici, poslušajte njen novi singl "Avet"!

Autor: | 10/12/2019

0

Sjajna i talentovana pevačica Ana Bebić snimila je novu pesmu i spot nakon 5 godina pauze od medijske i muzičke scene.

Muziku i tekst za pesmu AVET uradio je Nemanja Filipović, tekst Nemanja Filipović i Marko Mandić, dok je spot radio Nemanja Novaković. 

- Moram priznati da je ovaj spot nakon toliko vremena za mene predstavljao i sreću i strah, sreću jer se vraćam svemu što volim i svemu što sam ja i strah jer sam opet pred očima javnosti.

Razmišljala sam da li je sve dovoljno dobro nakon 5.godina pauze - kaže Ana Bebić.


- Moj tim, sa kojim sarađujem dugi niz godina, odagnao je sve strahove. Boris Kargotić dao je čitavu ideju za spot. Od samog početka rada na pesmi, a kasnije i na spotu osećala sam veliku radost jer imam sjajan tim oko sebe - rekla je ponosna Ana.

Ana Bebić: Lepota dolazi iz duše

Pevačica je i ovog puta poverenje ukazala dobro proverenom timu: Boris Kargotić - Demode couture osmislio je sjajne kreacije i nakit koje je Ana nosila u spotu, za šminku je bila zadužena Nena Ilić, Jelena Jovanović Srna vodila je računa o Aninoj frizuri.

– Probala sam sve boje i dužine kose, od brinete, plavuše, preko ambre senčenja do pepeljaste boje, a nosila sam dugu i kratku kosu, čak sam se šišala i na keca. Volim da eksperimentišem s kosom jer brzo raste. Kako moj posao zahteva stalno feniranje, onda moram da je negujem raznim pakovanjima, kako bih joj vratila jačinu i smanjila oštećenja – rekla je jednom prilikom pevačica, naglasivši da ipak njen frizer najbolje zna šta prija njenoj kosi.

https://www.instagram.com/p/BrVgU1ZHd_L/

- Zahvaljujem se svima od srca na podršci i kreativnosti koju su mi pružili. Veliku zahvalnost dugujem i mojoj porodici bez koje ovo ne bi bilo moguće.

Spot je danas u 16 h premijerno prikazan na IDJ videos Youtube kanalu:

hellomagazin.rs Ivana Savić

Najnovije vesti