Tragedija u domu Aca Pejovića: Pevač suočen sa teškim gubitkom

Tragedija u domu Aca Pejovića: Pevač suočen sa teškim gubitkom

Autor: | 08/06/2020

0

Pevač Aco Pejović javnosti je poznat kao osoba koja izuzetno ceni porodične vrednosti. On veoma neguje svoj odnos sa suprugom i ćerkama, i mnogo puta je istakao da mu je porodica sigurna luka i utočište.

Danas je u domu Pejovića veoma težak dan jer je pevač izgubio voljenu majku Anđelku Pejović. Ovo je za njega veoma težak udarac jer mu je majka bila velika podrška kroz sve teške trenutke u životu. A posebno kada je njegova supruga Biljana 2015. imala izliv krvi u mozak. Majka mu je tada bila veliki oslonac.

Anđelka Pejović preminula je usled borbe sa teškom bolešću, a biće sahranjena u Prijepolju.

Pročitajte: Aco Pejović: Dok sam pri ovoj pameti, ne razmišljam o razvodu

Pevač Aco Pejović ‒ Porodica mi je sve

On je posebno vezan za žene koje su na poseban način obeležile njegov život. To se pre svega odnosi na tri prelepe ćerke, Mariju, Magdalenu i Ivu, kao i na suprugu i majku Anđelku.

Uvek je isticao koliko se ponosi ćerkama, kao i načinom na koji su ih on i supruga odgajali.

– Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još devojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Osim činjenice da je jedna nedavno diplomirala, a da je druga sjajan student medicine, srećan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu. Kakve su osobe, koliko su omiljene i kako savršeno umeju da izbegnu zamku javnosti u koju deca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu. Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način. Da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame – rekao je Aco za „Hello“.

Pevač Aco Pejović - Nikad nisam poželeo da odustanem

Supruga i on prošli su kroz teške dane, ali nikada nije pomišljao da odustane od njihove ljubavi.

– Nikada nisam poželeo da odustanem, ali bio sam na tom ispitu. Na početku karijere radio sam mnogo, gotovo sedam dana u nedelji, sve do jutra. Borio sam se sa insomnijom, nisam mogao da spavam od umora, i tako dan za danom. Svakodnevica nije bila laka, jer osim posla pevača imao sam odgovornost i kao suprug i otac, a bio sam klinac, kao i Biljana. Iako taj period nije bio nimalo lak, veoma sam ponosan na njega i sa radošću se sećam kako smo pobeđivali inflaciju, a opet smo imali želju da obiđemo ceo svet.

Pročitajte: Aco Pejović o najtežem životnom periodu: Najgora su mi bila razmišljanja noću, kada bih legao nakon što uspavam klince

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic) on Nov 30, 2019 at 2:48am PST


I ovog puta supruga i ćerke biće njegovo utočište i najveća podrška i pomoći će mu da prođe kroz ovaj težak period, koji je pred njim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: aco pejović