Marija Šerifović smršala! Oduševićete se kako sada izgleda (foto)

Marija Šerifović smršala! Oduševićete se kako sada izgleda (foto)

Autor: | 09/06/2020

0

Marija Šerifović smršala je više od deset kilograma i oduševila svojim novim izgledom. Iako se tokom izolacije većina poznatih ličnosti žalila da im je karantin doneo i koji kilogram viška, Marija definitivno nije jedna od njih. Uživanje u hrani odlučila je da stavi postrani i da ovo leto dočeka spremnija nego ikada. Poznato je koliko pevačica voli slatkiše, ali je u poslednje vreme uspevala da im odoli, a rezultat toga je i te kako vidljiv.

Pročitajte: Marija Šerifović smršala - Kupiću samo jednu krofnu da se ne bih ugojila jer sam stalno u kući

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic) дана 17. Мар 2020. у 9:23 PDT

– Dragi Bravo, danas sam prvi put posle sedam dana izašla iz kuće. Morala sam da odem do banke jer nemam onlajn bankarstvo. Platila sam svoje i Jokine račune. Nosila sam masku i rukavice. U banci sam bila sama. Zapravo jedna radnica i ja, ali i ona je nosila i masku i rukavice. Takođe, zvala sam Sašu Popovića i Bosanca da pitam treba li im nešto od hrane ili lekova. Išla sam pešaka i prešla sam 6,5 kilometara. Kasnije ću otići da kupim jednu krofnu. Plašim se da ću se ugojiti jer sam stalno u kući. Pozdrav, MŠ – poručila je u svom stilu Marija Šerifović tokom vanrednog stanja.

Možemo samo da zaključimo da se njen trud definitvno isplatio! Pevačica se na „Instagramu“ pohvalila novom kilažom, a komplimenti na račun njenog izgleda ne prestaju da stižu. Pogledajte i sami.

Pročitajte: Marija Šerifović uživa u suncu i sladoledu, ali ne u Beogradu!

Marija Šerifović smršala ‒ Slatkiši kao veliki porok

Marija Šerifović smršala je za samo nekoliko nedelja, a ključ je u izbalansiranoj ishrani. Pevačica je uspevala da svoju strast prema slatkišima drži pod kontrolom. Marija je u jednom od intervjua za domaće medije priznala i da su pored slatkiša i cigarete njen veliki porok.

Ona je godinama unazada želela da ostavi cigarete, a onda je to i uspela da uradi. Pored dijete, koja za sada pokazuje velike rezultate, pevačica je uspela i da smanji unos energetskih pića.

Pročitajte: Marija Šerifović slavi 35. rođendan - U mojoj glavi sam taman negde na pola puta! (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic) дана 22. Апр 2020. у 8:44 PDT

Marija Šerifović smršala je uz pomoć posebnog plana ishrane, koji joj je propisao nutricionista i koga se striktno pridržavala. A da je bila poprilično disciplinovana i da je dijeta urodila plodom, govori fotografija koju je Marija objavila na društvenim mrežama. Ona je nedavno u jednoj od emisija „Zvezda Granda“ otkrila i da je smršala oko deset kilograma, ali sudeći po najnovijoj Marijinoj objavi, ta brojka je sada mnogo veća.

Pročitajte: Marija Šerifović napušta “Zvezde Granda” - Vreme je da se odmorim od svega, a i publika od mene

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic) дана 14. Феб 2020. у 5:11 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Najnovije vesti