Željko Joksimović je uz pomoć ove dijete došao do idealne kilaže

Željko Joksimović je uz pomoć ove dijete došao do idealne kilaže

Autor: | 08/05/2020

0

Željko Joksimović već godinama ima idealnu kilažu, ali ne krije da je do nje došao uz pomoć izbalansirane ishrane i mnogo fizičke aktivnosti.

Željko je otkrio svoje svakodnevne navike o ishrani, koje mu pomažu da održi dobru liniju i energiju.

- Dan započinjem punomasnim tostom, kombinovanim sa različitim sastojcima - avokadom, krem ​​sirom, dimljenim lososom, jajima, itd. Nakon doručka, gotov sam sa ugljenim hidratima za taj dan. Jedem samo belančevine i povrće, a potpuno sam izbacio šećer iz svoje ishrane - istakao je Željko Joksimović za "Health Fitness Revolution".

Pročitajte: Sudbinska ljubav - Jovana i Željko Joksimović proslavili osmu godišnjicu braka

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zeljko Joksimovic (@zzeljko) дана 17. Апр 2018. у 4:17 PDT

Željko Joksimović rekao zbogom slatkišima

Željko priznaje da su mu slatkiši i najveći neprijatelj kada je kilaža u pitanju, pa je doneo odluku da ih u potpunosti izbaci iz upotrebe.

- Naravno, jedem nešto slatko jednom u nekoliko meseci ili tako nešto, ali to se ne događa svake godine. Što se tiče ostalih prehrambenih navika, jedem svakih pet sati i trudim se da izbegnem zakiseljavanje po svaku cenu, jer se pokazalo da je to najveći problem za moje telo - navodi naš poznati pevač.

Pročitajte: Željko Joksimović - Dvoumio sam se da li da budem sa Jovanom, jedna stvar je presudila

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zeljko Joksimovic (@zzeljko) дана 13. Феб 2019. у 11:44 PST

Osim na ishranu, Željko veoma vodi računa i svom telu, pa je vežbanje postalo sastavni deo njegovog života.

- Vežbam redovno i kombinujem različite vrste vežbi. Na primer, volim biciklizam, a vozim oko 10 kilometara dnevno, dok često vozim i više od toga kroz Beograd.  U našem glavnom gradu ima puno mesta za biciklizam, a jezero Ada Ciganlija jedan je od mojih izbora. Osim biciklizma, plivam najmanje tri puta nedeljno, a u teretanu idem na svaka dva dana - rekao je Željko i dodao:

- Imam prijatelje koji su fitnes treneri i vežbamo zajedno, što mi omogućava da sprovodim najbolje programe za svoje telo i za posao koji obavljam.

Pročitajte: Željko - Pravo je bogatstvo biti otac četvoro dece

Željko - Sa godinama sam sve veći kritičar

Kako godine prolaze, Željko Joksimović priznaje da prema sebi postaje sve zahtevniji, pa je sam sebi i najveći kritičar.

- Sve sam veći kritičar kako godine odmiču. Čini mi se da ću prestati da radim spotove upravo iz tog razloga. Uvek razmišljam šta može da bude novo i uvek imam viziju kako bi trebalo to da izgleda. Međutim, ako se slučajno ne potrefi da ono što neki reditelj zamisli ili predloži da uradi sa mojim mišljenjem, onda nemam ni volju, ni želju da radim. Bolje da ga ne snimamo jer se dešavalo da u takvim situacijama odustanem – priznao je Željko za "Blic" i otkrio da li mu je, poput brojnih umetnika, lako da pusti suzu:

- Ne plačem često ali nisam tvrda srca. Mogu da plačem kada neko drugi peva. Nisam od onih koji tokom koncerta mogu da plaču, jer mislim da to ni fizički nije izvodljivo.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović - Romantika i poljupci uz prigušena svetla

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, ATA Images, Instagram