Džastin Biber postaje otac, prve fotografije trudne Hejli

Džastin Biber postaje otac, prve fotografije trudne Hejli

Autor: | 10/05/2024

0

Džastin Biber postaje otac

Iako je njihovom braku malo ko predviđao dugo trajanje, Džastin i Hejli Biber demantovali su sve neverne Tome. Popularni pevač i uspešna manekenka, podmladak glumačke dinastije Boldvin, ne samo da su srećni i zaljubljeni kao prvog dana, već će uskoro dobiti i društvo.

Instagram @haileybieber

 

Lepu vesti podelila je Hejli na društvenim mrežama. Čim smo videli stomak u prvom planu, sve je bilo jasno – čekaju bebu.

Pročitajte: Ne možete takvi u Jelisejsku palatu - Džastin i Hejli Biber posetili francuskog predsednika, fanovi ih napali

Ona je pozirala u dugoj beloj haljini sa velom, koja podseća na venčanicu, a iza objektiva se našao njen suprug. Bio je tu i gospodin u odelu, matičar, pošto su verovatno odlučili da obnove zavete.

A pre samo nekoliko nedelja svet je brujao da se razvode. Evo najlepšeg demantija.

Instagram @haileybieber

 

Nisu otkrili koliko dugo je već zgodna manekenka u drugom stanju, ali je neko u komentarima pomenuo da je reč o šestom mesecu i da bi beba trebalo da stigne u avgustu.

Instagram @haileybieber

 
 

Dakle, Džastin Biber postaje otac, i to će se desiti dok udarimo dlanom o dlan. Iako se u komentarima nižu čestitke, ne verujemo da je njegovim obožavateljkama baš svejedno...

Pročitajte: Džastin Biber u lošem stanju, bolest može ostaviti trajne posledice - Molite se za mene, lice mi je paralisano

Kanadski pevač u martu je proslavio 30. rođendan, a Hejli, sa kojom je u braku od 2018, tri godine je mlađa. Pravo vreme za zasnivanje porodice.

Još ranije su isticali da žele što pre da postanu roditelji i da su se zbog toga i venčali mladi.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Theo Wargo/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti