Holivudske zvezde umorne od glamura utočište pronašle u prirodi

Holivudske zvezde umorne od glamura utočište pronašle u prirodi

Autor: | 10/06/2020

0

Farme poznatih, kojih u poslednje vreme ima sve više, predstavljaju pravi mali raj na zemlji. Izgleda da je vreme holivudskog glamura, luksuznih vila i bazena prošlo i da se zvezde sve više okreću životu u prirodi. Jednostavan život, svež vazduh, čak i povrtarstvo ‒ to su stvari kojima se holivudske zvezde okreću kada im je potreban odmor.

Farme poznatih ‒ Opra Vinfri

Poznata televizijska voditeljka Opra Vinfri ima čak sedam imanja, od kojih joj je najdraža farma u Montesitu, koju je kupila na aukciji i platila je 29.000 dolara. Za nju su njene farme doslovno obećana zemlja i uživa u svakom trenutku koji na njima provede. Posebno zadovoljstvo predstavlja joj bavljenje povrtarstvom.

Pročitajte: Opra Vinfri - Knjiga Mišel Obame je sve što niste ni znali da želite da znate

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah) on Aug 30, 2018 at 10:25am PDT

Farme poznatih ‒ Rasel Krou

Glumac Rasel Krou poseduje imanje koje se prostire na četiristo hektara u Novom Južnom Velsu u Australiji. Godine 2019. bilo je pogođeno gromom, što je izazvalo požar. Rasel je propustio dodelu „Zlatnog globusa“ kako bi sredio farmu i sanirao štetu. Tada je na svom „Instagramu“ pokazao štetu koja je nastala i sa svojim fanovima delio je kako je radio na tome da sve vrati u prvobitno stanje. Za njega je ovo imanje izuzetno važno.

Pročitajte: Najluđa stvar koju je Rasel Krou kupio od Leonarda Dikaprija za 35.000 dolara

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on Jan 19, 2020 at 4:49pm PST

Farma Jolande Hadid

Jolanda Hadid poseduje veliki ranč u Pensilvaniji. Tokom pandemije korona virusa ona tamo boravi sa ćerkama Belom i Điđi Hadid, kao i izabranikom njene starije ćerke Zejnom Malikom. Na imanju postooji nekoliko štala za konje, koje njene ćerke obožavaju, kao i botanička bašta u kojoj razvija svoju liniju džina, što ovo mesto čini savršenim za odmor i bekstvo od realnosti.

Pročitajte: Jolanda, Bela, Điđi, Anvar ali i Zejn uživaju u porodičnom okupljanju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on May 24, 2020 at 8:10am PDT

Ranč Zejna Malika

Zejn Malik takođe ima ranč u Pensilvaniji koji je kupio po savetu Jolande Hadid. Ova dva imanja nalaze se u neposrednoj blizini kako bi Điđi neometano mogla da boravi na oba. U intervjuu za „Bilboard“ naveo je da na svom imanju stvara najbolju muziku. Pevač je takođe istakao da uživa u uzgajanju konja, jer oduvek voli životinje.

Pročitajte: Turbulentna ljubav sa srećnim krajem - Điđi Hadid i Zejn Malik čekaju prvo dete

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on Jun 11, 2018 at 12:40pm PDT

‒ Uživam da hranim konje i krave. Oduvek su me zanimale životinje ‒ rekao je Zejn.

Izgleda da su se slavne ličnosti umorile od holivudskog glamura i sada žele da stvore svoje malo „parče“ slobode i potpuno se okrenu prirodi i njenim lepotama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti