Porodična tajna lepote: Holivudske lepotice i njihove majke otkrile svoje „beauty“ trikove

Porodična tajna lepote: Holivudske lepotice i njihove majke otkrile svoje „beauty“ trikove

Autor: | 09/06/2020

0

Mamini saveti definitivno su najdragoceniji koje dobijamo. Oni su podrška gotovo u svakom životnom segmentu, a posebno su korisne one male „beauty“ tajne, koje majke suptilno ostavljaju ćerkama u nasleđe.

Da lepota nije samo prelazna, već da postoje i oni sitni mamini saveti, koji vam pomažu da budete očuvane, negovane i prelepe poput vaših majki, svedoče i poznate mame, koje ćerkama uvek daju i po neki savet za negu i lepotu.

Pročitajte: Čista lepota osvaja beauty industriju

Odrastanje nosi i posmatranje majke dok stoji ispred ogledala, neguje se i šminka, a upravo to posmatranje iz prikrajka podrazumeva preuzimanje određenih navika najvećeg životnog uzora ‒ mame.

Slavne mame ovoga puta otkrile su šta su naučile svoje ćerke, dok su one potvrdile koliko su zapravo vredni mamini „beauty“ saveti.

Mamini saveti - Gvinet Paltrou i Blajt Daner

Glumica Blajte Daner je oduvek učila svoju ćerku da je zdrava ishrana preduslov za lepu spoljašnjost.

‒ Kada je Gvinet bila mala, u Los Anđelesu postojala je samo jedna radnja zdrave hrane. Mi smo bili redovni kupci. Od mene je stekla naviku da razmisli o tome šta stavlja na sebe i šta unosi u sebe ‒ prenosi "Gloria.hr".

Pročitajte: Gvinet Paltrou nije potpuno odustala od glume - Ako dođe neka dobra ponuda, vraćam se na set

U dvanaestoj godini Gvinet je pokrenula platformu za promovisanje zdravog životnog stila i svih njegovih segmenata, a kasnije je pokrenula i kozmetičku liniju bez štetnih sastojaka, čije proizvode koriste i ona i mama. Obe su pobornice prirodnog izgleda, a kada je lepota u pitanju njima je najvažnija nega. Od „must have“ proizvoda Gvinet izdvaja serum sa vitaminom C i neizostavnu kremu za lice sa zaštitnim faktorom.

Sindi Kraford i Kaja Gerber

Sindi Kraford vremenom je uvidela sve draži prirodne lepote, a sada nastoji da u to uveri i svoju osamnaestogodišnju ćerku Kaju.

‒ Što sam starija to mi je šminka manje važna ‒ navodi Sindi Kraford.

Toliko je posvećena negi kože da je stvorila i svoj kozmetički brend „Maningful Beauty“. Njena ćerka Kaja u majci vidi veliki uzor, a nedavno je krenula i njenim stopama top-modela.

Pročitajte: Sindi Kraford je pronašla čoveka svojih snova (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Dec 21, 2019 at 10:48am PST

‒ Mama mi je govorila da je manje uvek više i da šminka samo treba da naglasi našu prirodnu lepotu ‒ otkrila je Kaja i dodala da veoma želi da liči na Sidni, pa su joj mamini saveti dragoceni.

Kaja je i novo zaštitno lice brenda „Marc Jacobs Beauty“ čiju kozmetiku svakodnevno koristi.

Mamini saveti su za sestre Hadid svetinja

Prelepe sestre Hadid krenule su stopama svoje majke kada je karijera u pitanju, a obe izuzetno vrednuju sve "beauty" trikove koje su od nje naučile.

‒ Kada sam se razbolela od lajmske borelioze, mnogo toga sam izbacila iz upotrebe. Tada sam prestala i sa botoksima i filerima. Odlučila sam da ostarim prirodno i koristim kozmetiku na prirodnoj bazi ‒ rekla je Jolanda Hadid.

Pročitajte: Jolanda Hadid u zagrljaju sa ćerkama Điđi i Belom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on Feb 19, 2019 at 8:10am PST


Njene prelepe ćerke Điđi i Bela od majke su nasledile lepotu, ali i „beauty“ filozofiju da je aromakozmetika sve!

Goldi Hon i Kejt Hadson

Glumica Kejt Hadson oduvek je znala da je osmeh najlepša šminka koju može da nanese na lice.

‒ Mama je uvek govorila kako sam od bake nasledila ruke i oči, a od nje širok osmeh i optimizam ‒ govori glumica Kejt Hadson.

Pročitajte: Kejt Hadson čitavom svetu pokazala svoju devojčicu - Naš mali pupoljak! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn) on May 11, 2017 at 4:02pm PDT

Goldi je jedna od retkih holivudskih zvezda koja se nije podvrgla estetskim zahvatima, a njenim stopama ide i Kejt. Njihova tajna je u zdravoj ishrani i svakodnevnoj fizičkoj aktivnosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti