Devojka Save Miloševića zasenila Sofrinu mladu: Lice anđela, a čudesna haljina oborila svatove s nogu

Devojka Save Miloševića zasenila Sofrinu mladu: Lice anđela, a čudesna haljina oborila svatove s nogu

Autor: | 07/05/2024

2

Devojka Save Miloševića zasenila Sofrinu mladu

Savo Milošević stigao je na veliko slavlje kod prijatelja Aleksandra Ace Sofronijevića koji je danas sudbonosno "da" izgovorio pred svojom izabranicom Kosanom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako smo imali prilike da zavirimo na venčanje u Hramu Svetog Save, Aca i njegova supruga blistali su od sreće, ali niko nije ostao ravnodušan na pojavljivanje Natalije Tipsarović, žene koja je osvojila srce i dušu Save Miloševića.

Pročitajte: Na dan Acine svadbe oglasila se Sanja Ćurčić - Sada kada se to konačno desilo ne želim da ćutim! Nije se dalo da postane gospođa Sofronijević

Natalija se pojavila u raskošnoj cvetnoj haljini, koja savršeno ide uz njene plave uvojke i vitku, tananu figuru, a kao šlag na tortu bio je njen zavodljiv i harizimatičan osmeh od milion dolara.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Haljinu na jedno rame u bež tonovima upotpunila je bež salonkama na špic, dok se Milošević pojavio u nešto ležernijem izdanju.

Savo je, podsetimo, deset godina stariji od mlađane Natalije, a par se retko kada pojavljuje zajedno u javnosti. pa nam je ovo bila jedinstvena prilika da ih vidimo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Devojka Save Miloševića je violončelistkinja, mlađa je deset godina od nekadašnjeg fudbalera, a iz prethodnog braka ima dvoje dece.

I Milošević iza sebe ima jedan brak. Od supruge Vesne razveo se 2015, a tokom dve decenije ljubavi dobili su Isidoru, Nikolu i Borisa.

Komentari (2)

Loading
Cale 07:55 08.05.2024
Odgovori

Da je pametna da beži od ovog ,prokleta familija otac deda ubica samoubica ...pupupu daleko mu lepa kuca

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti