Kad velika šefica slavi, sve puca od luksuza: Zavirite na rođendan Milice Mitrović u Kanu, zetovi oduševili poklonima

Kad velika šefica slavi, sve puca od luksuza: Zavirite na rođendan Milice Mitrović u Kanu, zetovi oduševili poklonima

Autor: | 07/05/2024

1

Milica Mitrović, direktorka Zabavnog programa televizije Pink, ovih prazničnih dana boravi u Kanu. No, za dobru atmosferu nije bio kriv samo Uskrs, već još jedan važan dan – onaj kada je došla na svet.

Instagram

 

Supruga Željka Mitrovića na Francuskoj rivijeri je proslavila 53. rođendan, u najlepšem društvu. Bio je tu, naravno, vlasnik ružičaste televizije, kao i obe ćerke, Kristina i Andrea.

Pročitajte: Kad ti se bivša i sadašnja nađu na istom mestu - Ko se seća da je Željko Mitrović bio u braku sa poznatom pevačicom

Kan se sprema za najveći evropski filmski festival, pa je ovih dana posebno razigran, što smo videli i na snimcima sa ulica koje je Milica objavljivala u storijima. No, njen divan dan ipak je bio u centru pažnje.

Slavlje je održano u renomiranom restoranu „La Mome”. To je, ako je suditi po njenim izrazima lica uhvaćenim na fotografijama, bilo iznenađenje, za koje je, verujemo, glavni krivac bio njen suprug.

Instagram

 

Kada se prostor zamračio, začula se rođendanska pesma, a onda su sa raznih strana zasijali mini-vatrometi. Na kraju je pao i poljubac.

Bili su tu i budući zetovi, Šon Parnet i Ilija Riskin

Instagram

 

Željko je ponosno pozirao sa izabranicima svojih mlađih ćerki, uz odabrano vino i, naravno, tompuse.

Od Andree i Šona, koji je inače pre dve godine diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu, Milica je dobila dožanstven buket cveća, a verujemo da je i Kristinin verenik, misteriozni kazahstanski milijarder, bio galantan.

Instagram

 

 

„Nije teško voleti, a još je lakše ne voleti, ali je zapravo jedino teško naći voljenu koja te stvarno voli. Srećan rođendan, ljubavi!”, čestitao joj je Željko, a na poklon je dobila i pesmu.

 

 

Komentari (1)

Loading
Gordana 16:48 07.05.2024
Odgovori

Licno bih volela da Milica slavi Vaskrs,nisam ja tu da sudim o poklonima ali stvarno ce mi biti tuzno kada dobije poklon od "prvenca"

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti