Mezimica Anđeline Džoli nosi ime sa simboličnim značenjem

Mezimica Anđeline Džoli nosi ime sa simboličnim značenjem

Autor: | 12/06/2020

0

Mezimica Anđeline Džoli nedavno je napunila četrnaest godina. Iako je poznata glumica sjajna majka svoj deci, posebno je vezana za prvu biološku ćerku Šajlo. Ona je prvo od troje biološke dece koje glumica ima iz braka sa bivšim suprugom Bredom Pitom.

Mezimica Anđeline Džoli dobila ime koje su odabrali njeni baka i deka

Iza imena njene prve ćerke krije se dirljiva priča, koju je glumica ispričala u intervjuu za „Vanity Fair“.

‒ To je bilo ime koje su moji roditelji zamalo nadenuli njihovom prvom detetu Šajlo Baptist, ali majka je izgubila bebu. Moj otac bio je strelac u Džordžiji i odabrali su to južnjačko ime. Meni se oduvek sviđalo. Koristila sam ga kao pseudonim u hotelskim sobama kada bismo Bred i ja negde odsedali.

Pročitajte: Posle emotivnog brodoloma Anđelina Džoli ponovo je srećna

Anđelina Džoli posvećena dečijem obrazovanju

Anđelina i Bred imaju još petoro zajedničke dece, koja su tokom karantina vreme provodila sa oba roditelja. Anđelina je nedavno, pišući kolumnu za „Time“, navela da je tokom izolacije morala da se pozabavi obrazovanjem dece.

‒ Kako smo sada svi kod kuće trudim se da sve odradim kako treba. Mislim da je za decu koja izostaju iz škole važno da se bave obrazovanjem i izazovima koje ono nosi.

Pročitajte: Njegovoj sreći nema kraja - Bred Pit popravio odnos sa decom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on Oct 4, 2019 at 6:56am PDT


Pišući o vremenu koje provodi sa decom glumica je dodala da je obrazovanje od kuće verovatno mnogo veći izazov za roditelje nego za decu.

‒ S obzirom na to da su roditelji širom sveta zatvoreni sa decom, verovatno je obrazovanje od kuće za njih izazovnije nego za decu.

Tom prilikom navela je da roditelji dobro koriste ovu situaciju jer su uz svoju decu i mogu da im nadoknade svu pažnju i odsustvo.

Anđelina i Bred popravili odnos - Sreća naše dece je najvažnija

Anđelina je u kolumni otkrila kako gradi iskren odnos sa svojom decom. Glumica je veoma ponosna što oni rastu u divne, iskrene ljude.

– Ono što je najzanimljivije, je činjenica da vaša deca ne žele da budete savršeni. Jedino što od vas žele je iskrenost. Najbitnije je da ne prestanete da se turidte. Što više im date prostora da zablistaju tamo gde ste vi slabi, to će ih učiniti snažnijim ljudima

Ova situacija i vreme provedeno sa decom holivudskoj glumici pomogli su da ponovo bude ona stara i da pronađe svoj fokus. Nedavno je u izolaciji proslavila i četrdeset peti rođendan.

Pročitajte: Anđelina Džoli o najvećem životnom udarcu - Bolelo je više nego što sam mislila da je moguće

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on Nov 10, 2019 at 10:17am PST

Dodajemo da je za Anđelinu sve pošlo nabolje od trenutka kada su donete i konačne odluke o starateljstvu, od kada je značajno popravila odnos sa bivšim suprugom. Njih dvoje sada daju sve od sebe da deca budu dobro i srećno.

– Inače, Bred i ja danas imamo normalnu komunikaciju. Vodimo i dalje računa jedno o drugom, kao i o porodici. Idemo oboje dalje, ali nam je cilj isti. Važnije od toga kako smo nas dvoje je kako su naša deca. Pošto sam u detinjstvu stalno bila zabrinuta za majku, ne želim da moja deca budu zabrinuta za mene. Mislim da je veoma važno plakati pod tušem, a ne pred njima. Oni moraju da znaju da će sve biti u redu, čak i kada vi niste sigurni da će biti – otkrila je u kolumni Anđelina.

Pročitajte: Truje se pilulama - Anđelina Džoli se razbolela zbog Breda i Dženifer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on Feb 20, 2019 at 9:32am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti