Mihajlo Šaulić je sinoć slavio: Ona mu je zapevala rođendansku pesmu

Mihajlo Šaulić je sinoć slavio: Ona mu je zapevala rođendansku pesmu

Autor: | 16/06/2020

0

Mihajlo Šaulić najmlađi je sin Šabana Šaulića i miljenik cele porodice, a posebno sestara Sanele i Ilde. Kako se on nije odlučio da pođe očevim stopama, njegov život dugo je bio uspešno skrivan od očiju javnosti. Međutim, u poslednjih nekoliko meseci sve se neočekivano promenilo.

Izgleda da je razlog za to Mihajlova bliskost sa pevačicom Aleksandrom Mladenović, sa kojom ga mediji odnedavno povezuju.

Pročitajte: Sin Šabana Šaulića odustao od večanja - Mihajlo je raskinuo veridbu sa Danijelom!

Mihajlo Šaulić dobio tajanstveni poklon od Aleksandre

Pošto je u decembru raskinuo veridbu sa tadašnjom verenicom Danijelom Mandić, što je naročito teško palo njegovoj majci, čini se da je Mihajlo rešio da krene dalje.

Da su navodi medija o novoj vezi mladog Šaulića tačni svedoči i činjenica da se Aleksandra pojavila među prvim zvanicama na proslavi njegovog rođendana. Pevačica je prilikom dolaska na proslavu prokomentarisala za domaće medije da je ona ipak samo Mihajlova drugarica. Ostali odgovori ostali su uvijeni velom tajne.

Pročitajte: Potresan govor sina Šabana Šaulića - Moj otac nije otišao danas, živeće sa nama

‒ Poklon neka ostane tajna. Želim mu sve najlepše ‒ rekla je pevačica za „Blic“ i dodala da već ima spreman repertoar za rođendan svog „druga“.

‒ Znam ja šta on voli. Pripremila sam mu čitav repertoar. Zapevaću njegovu omiljenu pesmu, koja nije moja.

Ilda Šaulić - On je najbolji brat na svetu

Ipak, da se ne radi samo o prijateljstvu potvrdile su i reči Mihajlove sestre Ilde, koja je na pitanje o pomolu nove ljubavi u životu njenog brata kratko kroz osmeh prokomentarisala:

‒ Šuška se, šuška...

Pročitajte: Ilda Šaulić u najlepšem društvu - Ema pomogla mami u odbrojavanju! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Jun 16, 2020 at 12:59am PDT

Ilda nikada nije krila da je Mihajlo mezimac u porodici, a posebnom dirljivom porukom čestitala mu je rođendan.

‒ Jedini, voljeni brate... Želim ti da raširiš krila i da poletiš put svoje sreće, da te na tom putu prati dobro zdravlje, dragi ljudi, da sačuvaš sve što imaš i voliš, a dobiješ sve što nemaš, a želiš. A ako bude nekih problema, znaš gde je tvoje gnezdo, među tvojom porodicom, koja te najviše voli i koja će uvek biti tu za tebe. Srećan ti rođendan ‒ napisala je Ilda ispod fotografije na društvenoj mreži „Instagram“.

Pročitajte: Vreme je za promenu - Ilda Šaulić sa suprugom i ćerkom otišla u Ameriku (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Jun 15, 2020 at 3:06am PDT

Ilda je na proslavu rođendana svog brata došla sa širokim osmehom. Zahvalna što ga ima jer, kako je rekla, on je ipak najbolji brat na svetu.

Što se Mihajlovog emotivnog života tiče, činjenica je da su simpatije prisutne i kod njega i kod Aleksandre, a kuda će ih one odvesti, ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti