Sin Šabana Šaulića odustao od večanja: Mihajlo je raskinuo veridbu sa Danijelom!

Sin Šabana Šaulića odustao od večanja: Mihajlo je raskinuo veridbu sa Danijelom!

Autor: | 01/12/2019

0

Sin legendarnog pevača Šabana Šaulića,  Mihajlo Šaulić raskinuo je nedavno sa svojom dugogodišnjom devojkom Danijelom Mandić.

Svadba je već bila zakazana za sledeću godinu, tačnije za 25. jun, ali par je odlučio da vezu okonča i odustane od zajedničkog života, nesuđeni mladenci su se rastali bez teških reči i skandala.

Danijela i Mihajlo je trebalo da se venčaju još početkom ove godine, ali ih je velika porodična tragedija, Šabanova pogibija, omela u planovima, pa su veselje pomerili za narednu godinu, međutim, izgleda da im nije bilo suđeno.

Danijela i Mihajlo su ostali u korektnim odnosima, kao i njihove porodice

Kako navode domaći mediji, zajedno su doneli odluku da raskinu veridbu i odvojeno nastave svoje živote.

Zajedno su doneli odluku da raskinu veridbu i odvojeno nastave svoje živote. Naprosto, među njima je došlo do razilaženja u određenim željama, a i različitih su karaktera. Trudili su se da to sve prevaziđu, ali jednostavno nije išlo - priča izvor blizak porodici za Informer i naglašava:

https://www.instagram.com/p/B32xEp0g8pX/

- Sve je proteklo u civilizovanom tonu. Danijela i Mihajlo su ostali u korektnim odnosima, kao i njihove porodice. Šabanovoj udovici Goci je teško palo što im se u moru ružnih stvari i ovo desilo. Nada se da je posle Šabanove pogibije i smrti njene majke došao kraj lošim danima za Šauliće - izjavio je izvor za pomenuti medij.

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti