Potresan govor sina Šabana Šaulića: Moj otac nije otišao danas, živeće sa nama

Potresan govor sina Šabana Šaulića: Moj otac nije otišao danas, živeće sa nama

Autor: | 22/02/2019

0

Šaban Šaulić, koji je nastradao u saobraćnoj nesreći u Nemačkoj, 17. februara, sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Na večni počinak ispratili su ga, pored članova porodice - supruge Gordane, dece Sanele, Ilde i Mihajla, zetova i unuka -  i brojne kolege, prijatelji i poštovaoci njegovog rada. Nakon očeve sarane govor je održao njegov sin Mihajlo.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/legendarni-saban-saulic-otisao-u-vecnost-ostale-neponovljive-pesme-veciti-zal-reka-suza-foto/

- U ime porodice Šaulić želim da vam se zahvalim što ste došli da ispratite oca, muža, dedu, prijatelja i kuma. Mnogi od vas koji ste ovde su više proveli vremena sa njim nego što smo mi, pa ste ga i bolje znali. Ali, moj otac danas nije otišao i dokle god je njegove muzike i dokle god se podsećamo na njega i njegovu dušu, on će živeti sa nama. Želim da se zahvalim svima koji su došli, nek vam se vrati srećom i po dobru. Hvala vam svima i neka mu je večna slava - rekao je sin Šabana Šaulića.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi:

Pročitajte još