Nina Seničar: Prvi ples sa ćerkicom Norom (video)

Nina Seničar: Prvi ples sa ćerkicom Norom (video)

Autor: | 19/12/2019

0

Nina Seničar pokazala ćerku

Nina Seničar je 8. novembra rodila ćerku, kojoj su ona i suprug, glumac Džej Elis, dali ime  Nora Grejs. Vest da je postala majka, manekenka je podelila na Instagramu, uz napomenu da je život sada dobio  potpuno novi smisao:

Nina Seničar je postala mama, a njena devojčica je dobila predivno ime!

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Nov 12, 2019 at 9:01am PST

– I tek tako, naš život je dobio potpuno novi smisao. Dobro došla, Nora Grejs Elis, poručila je srećna mama. Sada je odlučila da pokaže koliko je njena jednomesečna ćerkica porasla.

Naime, Nina je objavila video u kom pleše sa Norom u naručju, što je njene obožavaoce raznežilo, ali nisu mogli da ne primete koliko je Nina brzo povratila liniju nakon porođaja, što i ne čudi s obzirom na to da je ona veoma fizički aktivna.

Nina Seničar: U ovih poslednjih osam meseci sam naučila da smo mi žene zaista superheroji!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Dec 19, 2019 at 8:29am PST

– Naša čarobna jutra, napisala je Nina kao komentar uz dirljiv video snimak.

Podsetimo, Nina je upravo za naš magazin uradila intervju i specijalan editorijal, tik pred porođaj u kojem je otkrila čemu ju je naučilo “drugo stanje” i kako se osećala pred objektivom u ovom izdanju, ali i otkrila kako je odlučila da ćerku nazove Nora.

Thomas Louvangny

– Zaista ne znam kako sam se odlučila. Od trenutka kada sam saznala da će biti devojčica ona je za mene bila Nora, i nijedno drugo ime više nije dolazilo u obzir, rekla je jedna od najlepših Srpkinja i priznala da je majčinstvo, pored svega što je ostvarila u karijeri, bilo nešto što je priželjkivala više od svega, ali tek kada je upoznala svog partnera Džeja Elisa sa kojim je u vezi četiri godine.

Ono što sam ja naučila u ovih poslednjih osam meseci jeste da smo mi žene zaista superheroji. Muškarci nikada neće biti svesni kroz šta sve moramo da prođemo, i psihički i fizički, kako bismo donele dete na svet.

Thomas Louvangny

– Iskreno, nisam maštala o majčinstvu dok nisam upoznala pravog muškarca. U meni se tek tada rodila želja za detetom kao plodom naše ljubavi, rekla je ona tik pred porođaj, a onda otkrila i planove za venčanje. Ne u Americi, već u Italiji,  zemlji u kojoj je pre odlaska preko okeana takođe doživela zvezdane trenutke.

Nina Seničar prelepa trudnica na plaži: Odbrojavam sate do porođaja (foto)

Nina Seničar: Svaka žena je trpela neko zlostavljanje, ja postavljam vrlo jasne granice od samog početka veze

– Italija je moj drugi dom, zemlja koja zauzima posebno mesto u mom srcu, a i na neki način  predstavlja neutralnu teritoriju između „njegove“ Amerike i „moje“ Srbije.

Hellomagazin.rs Ata/Getty/Instagram
Tagovi: Nina Seničar