Melanija Tramp u efektnom odevnom komadu koji nikome ne bi pristajao tako dobro kao njoj (foto)

Melanija Tramp u efektnom odevnom komadu koji nikome ne bi pristajao tako dobro kao njoj (foto)

Autor: | 14/01/2020

0

Da lepoj ženi sve lepo stoji, dokazuje prva dama SAD Melanija Tramp, koja privlači pažnju šta god da obuče

Predsednika SAD Donalda Trampa pamtićemo po brojnim stvarima, ali svakako i po modnom ukusu njegove supruge. Melanija Tramp je pre udaje za, tada američkog milijardera, takođe privlačila pažnju svojom pojavom. Manekensku karijeru započela je sa 16 godina, a prvi profesionalni ugovor kao model potpisala je sa 18 godina u Milanu. Lepa Slovenka se tada i sama bavila dizajnom odeće i nakita.

Iskorak iz klasike u vrtoglavim potpeticama: Melanija Tramp u cipelama koje su jednostavno savršene!

Iako je Melanija Tramp danas na korak do jubilarnog 50. rođendana, ona je zadržala svoju manekensku liniju, a ukus za modu joj se s godinama poboljšao. S obzirom na stanje na bankovom računu, sebi može da priušti odevne komade najskupljih svetskih dizajnera, što ona i te kako čini. Još uvek se prepričava kako je na samitu G-7, koji je održan na Siciliji, ponela cvetnu "Dolce & Gabbana" jaknu u vrednosti od neverovatnih skoro 50.000 dolara.

Melanija Tramp na meti kritika: Šta nije u redu sa savršenom haljinom prve dame

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?ТканиИталии, FASHIONBLOG (@_tkani_defile_58) on May 27, 2017 at 2:24am PDT


Ipak, i kada obuče jednostavniji komad garderobe, ona prosto pleni pažnju. Uvek ga znalački kombinuje uz neke efektne cipele, pa tako napravi pun pogodak. Zato za prvu damu Amerike modni eksperti kažu da ne pravi greške i da su joj stilske kombinacije besprekorne.

Lakovani mantil kao glavni modni adut

Na fudbalskoj utakmici u Nju Orleansu pojavila se u društvu supruga Donalda Trampa u izdanju na koje se ne bi svako odvažio. Ona je za ovu priliku ponela luksuzni  mantil brenda "Scanlan Theodore" koji nije tipičan za njen stil.  Lakovani tamnoplavi mantil vrtoglave cene od 2.000 dolara Melanija je uparila sa visokim potpeticama crne boje.

Melanija Tramp: Prva dama u centru pažnje, ali ovoga puta ne zbog savršenog stila (foto)

Osim što je pokazala da je spremna na modne izlete, potvrdila je i da vodi računa kakvu poruku šalje izborom odeće koju nosi.  Poznata Slovenka je ovoga puta pazila da stajlingom ne oda simpatije niti jednom sportskom timu koji se nadmetao na terenu.

Melanija Tramp nadmašila sva dosadašnja izdanja ovom senzacionalnom crvenom haljinom!

Inače, Melanija obožava da nosi mantile, pa ih u garderobu ima, čini se, bezbroj. Oni su često deo njenih odevnih kombinacija, a nosi ih od svih materijala i u svim bojama. Ipak, najčešće su krojeni tako da ističu besprekoran struk i naglašavaju njenu figuru.

Istančanim stilom Melanije Tramp ponosi se i njen suprug koji je naglasio da je ona Žaklin Kenedi Onazis našeg vremena.

– To je bila DŽeki O. i to je dobro, ali mi imamo danas našu DŽeki O. Zove se Melanija. Zvaćemo je Melanija T. – kazao je Tramp jednom prilikom.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Melanija Tramp