Tajna koja je sve šokirala: Donald Tramp se stidi svoje ćerke, a razlog je bezdušan!

Tajna koja je sve šokirala: Donald Tramp se stidi svoje ćerke, a razlog je bezdušan!

Autor: | 01/09/2019

0

Donald Tramp izložen je novoj kontroverzi pošto je njegova lična asistentkinja pomalo pripita razgovarala s novinarima na neslužbenoj večeri, otkrivši tom prilikom neke ni malo lepe stvari...

Američki predsednik Donald Tramp, prema rečima njegove lične asistentkinje Madlejn Vesterhut, stidi se svoje kćeri Tifani zbog prekomerne težine i zato ne voli da ide pred kamere s njom.

Naime, Madlejn koja je uz Donalda od njegovog prvog dana u beloj kući, iznela je ovaj komentar na neslužbenoj večeri koju su ona i PR Bele kuće Hogan Gidli održali ranije ovog meseca s novinarima koji su pratili Trampov odmor u njegovom golf klubu u Bedminsteru. Sve se to dogodilo posle koje čašice previše te se neočekivano otvorila novinarima, tvrde dva izvora upoznata sa situacijom, pišu američki mediji.

Osim što je pričala o njegovoj porodici, pohvalila se kako ona ima bolji odnos s njim nego njegove ćerke te se našalila kako Tramp ne može da izdvoji Tifani iz gomile.

Zbog komentara na toj večeri, Vesterhut je dobila otkaz. Zaposlenici Bele kuće već nekoliko godina imaju praksu da odlaze na neslužbene večere ili pića s novinarima kada je predsednik na putu, ali ovog puta novinari su to zloupotrebili. U petak je Tramp potvrdio da je njegova lična asistentkinja napustila radno mesto u Beloj kući dodajući da su njeni komentari "pomalo štetni". Zaželeo joj je sve najbolje i rekao kako je u svojoj službi Madlejn radila dobar posao. Dodao je kako će po dolasku u Kemp Dejvid nazvati Tifani i negirao kako je ikada ponižavao ćerku.

hellomagazin.rs Guliver/Splash/Profimedia

Najnovije vesti