Dugo je i izdržao na slobodi: Sergej Trifunović hapšen je i pre pola godine

Dugo je i izdržao na slobodi: Sergej Trifunović hapšen je i pre pola godine

Autor: | 19/04/2024

0

Informacija da je Sergej Trifunović uhapšen prošle noći proširila se medijima brzinom svetlosti.

Boško Karanović

 

Kod glumca je, kako se navodi, prilikom privođenja pronađeno nekoliko grama nedozvoljene supstance.

Pročitajte: Uhapšen Sergej Trifunović?

Sergej Trifunović uhapšen je zajedno sa muškarcem koji je bio u njegovom društvu, a za koga se sumnja da mu je prodao nekoliko paketića marihuane, naveo je Blic.

Podsećanja radi, ovo nije prvi sukob Sergeja Trifunovića sa zakonom.

Prošlog septembra priveden je pred Opštinski prekršajni sud u Splitu zbog vređanja policijskih službenika i držanja psa bez nadzora.

„U protekla dva dana muškarac je svojim ponašanjem na području Splita ostvario obeležja pet prekršaja. Nakon poziva građana i zatražene intervencije na plaži Kaštelet zbog počinjenja prekršaja iz člana 30 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, muškarac ničim izazvan vređa policajce na način koji nije primeren za javnu objavu” - pisalo je, između ostalog, u zvaničnom saopštenju.

ATA Images

 

Epilog slučaja bio je da je Sergej Trifunović dobio jednogodišnju zabranu ulaska u Hrvatsku i druge zemlje EU.

Pročitajte: Sergeju Trifunoviću zabranjen ulazak u Hrvatsku i sve zemlje Evropske unije - Splitska policija otkrila razlog

Ostalo je zabeleženo i to da je glumac, u poslednjih nekoliko godina, imao više saobraćajnih udesa. Poslednji u nizu, desio se prošlog juna.

Kurir je tada pisao da je na njegovu „vespu” naleteo automobil kojim je upravljala devojka sa probnom vozačkom dozvolom. Takođe, navedeno je i to da je tokom uviđaja utvrđeno da je Trifunović vozio pod dejstvom kokaina i kanabisa, kao i da nije imao dozvolu za upravljanje motorom.

- Nisam hrabar, niti hazarder. Ja sam čovek koji zna da treba da pusti da ga život vodi. Saobraćajna nesreća je samo jedan od 20 bliskih susreta sa smrću – izjavio je u emisiji „Recite Al Jazeeri” Sergej Trifunović koji se donedavno u vestima pojavljivao isključivo kao budući mladoženja.

Instagram/Sergej Trifunović

 

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović ATA Images

Slične Vesti