Dosta je bilo ružnih vesti: Dragana Mirković podelila divne novosti, objavila i zajedničku sliku

Dosta je bilo ružnih vesti: Dragana Mirković podelila divne novosti, objavila i zajedničku sliku

Autor: | 11/04/2024

0

Dragana Mirković prolazi kroz najturbulentniji period života. Razvod je, sam po sebi, stresna i bolna stvar, a akteri ovog su, kao javne ličnosti, pod dodatnim pritiskom javnosti i medija. No, vreme leči sve, tako bar kažu.

Dejan Milićević

 

Kao što je poznato, folk zvezda se razvodi posle 24 godine ljubavi za koju su svi verovali da je najveća, najsrećnija, najsnažnija, a u zvaničnom saopštenju otkrila je da sa suprugom, uskoro bivšim, već dugo nije živela pod istim krovom, što je takođe bilo iznenađenje za javnost.

Teško joj je, ali podrška stiže sa svih strana. Mnoge estradne zvezde i koleginice su se oglasile, stavljajući do znanja da su u njenom “timu”, publika takođe.

Pročitajte: Upoznao ga je sa novom devojkom - Ovaj pevač je rođak Tonija Bijelića

Što se tiče podrške fan baze, za to Dragana svakako ne mora da brine, a dokaz su i spektakularni koncerti koje održava širom regiona.

U objavama i komentarima na društvenim mrežama ohrabruju je rečima da je i dalje u godinama kada može da počne život ispočetka, da se ponovo zaljubi, da lepo izgleda... To joj poručuju i obožavaoci i oni koji možda uopšte ne prate njen rad, ali su stali uz nju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Uprkos izazovima, život ide dalje. A i karijera. Folk zvezda puni dvorane širom regiona, a najavljuje i jednu lepu saradnju, kratak izlet u pop vode duetom koji je snimila sa mladim hrvatskim pevačem Ivanom Zakom.

“Kad srce stane”, naziv je pesme koju ćemo čuti 12. aprila. Dakle, Dragana i Ivan odbrojavaju sate, a on je na Instagramu otkrio jedan stih: “Na tebe pomislim kad čujem ljubav”.

Dragana je neverovatna osoba, prijateljica i pevačica, istakao je Ivan u objavi.

Na promo fotografiji oboje su u stajlinzima koji “slute na radost” zahvaljujući dominantoj jarkocrvenoj boji. Ni osmesi nisu izostali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Zak (@ivanzakofficial)

Na Instagramu se ubrzo oglasila i Dragana. 

“Dragi moji, evo jedan mali poklon za vas, duet sa mojim dugogodisnjim prijateljem KAD SRCE STANE. Hvala vam za svu bezuslovnu podrsku i ljubav koju mi pružate. Volim vas sve dok srce ne stane”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dejan Milićević