Povređen Milan Marić, lekari odmah reagovali

Povređen Milan Marić, lekari odmah reagovali

Autor: | 13/04/2024

1

Povređen Milan Marić. Glumac je sinoć objavio fotografiju povređene noge uz opis: "Nije petak 13, ali može da posluži".

Christoph Soeder/Profimedia

 

Kako smo mogli da vidimo, Milan je povredio koleno, zbog čega su mu lekari stavili longetu, a kako je nastala povreda za sada je nepoznato. 

Pročitajte: Od oca je nasledio upornost i strast prema fudbalu, od majke osmeh i ljubav prema životu - Ovo su roditelji Milana Marića

Podsetimo, Milan Marić je ostvario upečatljive uloge na pozorišnoj sceni, a televizijsku publiku držao uz male ekrane u terminu prikazivanja serije “Pad”.

Instagram/eugensmesni

 

Ako se tome doda serija “Toma”, nastala po istoimenom filmu, potom Milanov društveni angažman, harizma i pristojnost kojom pleni u komunikaciji, izbor se čini još opravdanijim.

Na kraju, nije tajna da iz godine u godinu raste broj pripadnica lepšeg pola koje njegovu pojavu komentarišu rečima “ah, taj Milan”, a ekskluzivni intervju Milana Marića za magazin HELLO! možete pročitati na OVOM linku.

Komentari (1)

Loading
Kukavci 22:14 13.04.2024
Odgovori

Longeta preko pantalona! Alal vera stručnjaku koji je to uradio! Bravo doktori! A ako je zbog reklame, mogao je to malo "stručnije" da odradi...kao"koleginica " koja je kao slomila obe ruke pa se slikala sa cevčicama za infuzziju ..

hellomagazin.rs Florian Boillot/Profimedia