Muž je varao, a svekrva od prvog dana popreko gledala: Gordana Ilić odlučila da sve prizna

Muž je varao, a svekrva od prvog dana popreko gledala: Gordana Ilić odlučila da sve prizna

Autor: | 08/04/2024

1

Gordana Ilić otkrila istinu o braku sa Miroslavom

Brak Miroslava Ilića poslednjih godina je na velikom ispitu. Ipak, traje i opstaje već pola veka.

Slavuj iz Mrčajevaca izgovorio je sudbonosno „da” njegovoj Gordani još davne 1971, imaju ćerku Mariju i sina Marka, a porodica se, uprkos brojnim izazovima, pre svih navodnim aferama popularnog pevača, održala na okupu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako je Miroslav jednom prilikom otkrio, majka mu je zamerala što se rano oženio.

‒ Majka Milica nije bila srećna što sam napustio studije elektrotehnike u Skoplju i mlad se oženio. Godinama je brinula da li će njen sin napraviti nešto u životu, ali to nije dočekala – rekao je jednom prilikom pevač, koji majčinu smrt nikad nije preboleo.

A njegova supruga ovako je pričala o braku:

‒ Svađali smo se oduvek, ali najčešće oko nekih sitnica: u vezi sa vaspitavanjem dece, da li je pas na vreme izveden u šetnju, da li je nešto tamo gde sam ostavila ili nije... Ozbiljnije stvari smo mnogo lakše rešavali.

Pročitajte: Zdravlje Miroslava Ilića ugroženo - Lekari ne znaju uzrok, loše mi je, šta bude biće

– Svađali se jesmo, ali nikada nismo imali krize koje bi dovele do razvoda. Miroslav je, tokom prepirki, uvek prvi popuštao. Ja sam tvrdoglava, dupli Ovan u u horoskopu. Obično mi kažu: „O, Bože, baš je bilo teško u braku sa njim“, a niko se ne pita kako je njemu bilo sa mnom – otkrila je svojevremeno Gordana Ilić.

Gloria

 

Nije lako izboriti se sa slavom i njenim izazovima. Kada je reč o muškarcu, pa još slavnom i popularnom, uvek postoji rizik da do lepše polovine stignu razne priče. Svi znaju za Mirjanu Antonović i vanbračnog sina, ali Ilićev brak, koji traje više od pola vela, čvrsto stoji na nogama.

– Razvod nikada nije bio na dnevnom redu. Ja sam Gordani kad smo se vratili iz Skoplja, to je bila 1971. godine, rekao: “Ja se samo jednom ženim, nema tajni u kući i nema tajnih fondova u kući“ – rekao je jednom Miroslav.

Mirko Tabašević

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Čuti i uživaj 09:14 09.04.2024
Odgovori

Pa, nije lako napustiti muža koji je toliko popularan i koji toliko zarađuje. To donosi mnoge benefite. Naročito ako nemaš neku naročitu profesiju.

hellomagazin.rs Gloria

Slične Vesti