Nezgodna narav, tuče, problemi sa alkoholom, a zatim i vanbračni sin: Gordana Ilića nije potpisala razvod, želela je samo jedno

Nezgodna narav, tuče, problemi sa alkoholom, a zatim i vanbračni sin: Gordana Ilića nije potpisala razvod, želela je samo jedno

Autor: | 29/03/2022

2

Supruga Miroslava Ilića lavovski se borila da sačuva dom, nedaće je nisu slomile

Pet decenija duga karijera Miroslava Ilića započela je hit pesmom „Voleo sam devojku iz grada“, koju je snimio 1972. Imao je samo 22 godine i svi su mu predviđali blistavu budućnost.

Ipak, godinu dana duže od muzičkog, traje njegov bračni staž. Sa dve godine mlađom suprugom Gordanom venčao se 1971. godine.

‒ Majka Milica nije bila srećna što sam napustio studije elektrotehnike u Skoplju i mlad se oženio ‒ priznao je jednom prilikom.

Pročitajte: Miroslav Ilić je imao druge planove - Moj san je bio da završim studije, ali, čudni su putevi gospodnji

Gloria

 

Miroslav i Gordana u braku su dobili ćerku Mariju i sina Marka. U penzionerskim danima, kao svaki baba i deda, uživaju u trenucima koje provode sa unucima Strahinjom i Predragom.

Pročitajte: U trenutku kada je kofer bio spakovan i viza dobijena ćerka Miroslava ilića saznala je da je trudna - Marija je zbog ljubavi promenila sve

Ata Images

 

U vreme najveće popularnosti „slavuj iz Mrčajevaca“ često je bio na udaru tabloida, ispostaviće se ne bez povoda.

‒ Nisam bio cvećka, dane i noći sam provodio u kafani i trošio nemilice. Nisam podnosio alkohol, imao sam nezgodnu narav. Svađao sam se sa svima, a znao sam i da se potučem i lomim. Zbog mog alkohola bio sam na ivici razvoda. Od 1989. ne pijem, zakleo sam se svetom Đorđu da neću.

Gordana je kao lavica sve izdržala i očuvala dom.

Ata Images

 

Gordana Ilić ostala je uz supruga i kada se iz Amerike oglasila njegova, navodno, bivša ljubavnica Mirjana Antonović, tvrdeći da je pevač otac njenog sina Devina. Proces dokazivanja očinstva godinama je na sudu, a Ilići se i dalje čvrsto drže zajedno.

Pročitajte: Posle 14 godina konačno kraj suđenja - Miroslav i Mirjana oči u oči! Ko je Devinov otac? (foto)

Mirko Tabašević

 

Život sa jednim od najcenjenijih pevača koje Srbija ima, iz ugla Gordane Ilić, izgledao je ovako.

‒ Svađali smo se oduvek, ali najčešće oko nekih sitnica u vaspitavanju dece, da li je pas na vreme izveden u šetnju, da li je nešto tamo gde sam ostavila ili nije. Ozbiljnije stvari smo mnogo lakše rešavali. Svađali se jesmo, ali nikada nismo imali krize koje bi dovele do razvoda. Miroslav je, tokom prepirki, uvek prvi popuštao. Ja sam tvrdoglava, dupli Ovan u u horoskopu. Obično mi kažu: „O bože, baš je bilo teško u braku sa njim“, a niko se ne pita kako je njemu bilo sa mnom.

‒ Ona je gazda. Kako žena kaže, tako bude. Gordana nikada nije pogrešila, to odgovorno tvrdim ‒  stavio je Miroslav Ilić jasno do znanja kakav je „raspored snaga“ u njegovoj kući.

Komentari (2)

Loading
Sofi 11:59 30.03.2022
Odgovori

Ne isplati se izdrzavanim licima da se razvode. Lakse im je da ocuvaju dom i porodicu. Pogledajte primere zena fudbalera, pevaca .....

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti