Ni oni nisu izdržali: Saša Baron Koen i Ajla Fišer razvode se posle 14 godina braka

Ni oni nisu izdržali: Saša Baron Koen i Ajla Fišer razvode se posle 14 godina braka

Autor: | 06/04/2024

0

Glumac Saša Baron Koen se razvodi posle 14 godina braka, prenose svetski mediji. Tako su se zvezda „Borata” i njegova supruga Ajla Fišer pridružili podužoj listi parova koji su u ovom periodu okončali brak.

Photo by Paul Morigi Getty Images

 

„Posle dugog teniskog meča koji je trajao više od dvadeset godina, konačno odlažemo rekete. Godine 2023. zajedno smo podneli zahtev za okončanje našeg braka”, navodi se u njihovim izjavama.

Pročitajte: Saša Baron Koen i Ajla Fišer dobili treće dete

„Uvek smo davali prioritet našoj privatnosti, pa smo tiho radili na ovoj promeni. Zauvek delimo našu privrženost i ljubav prema našoj deci. Iskreno cenimo što poštujete želju naše porodice za privatnošću”, poručili su Saša Baron Koen i Ajla Fišer.

Ljubavna priča slavnog para počela je u Sidneju, 2000. godine.

- Sreli smo se na jednoj žurki, a zbližili smo se tako što smo se podsmevali drugim ljudima na zabavi. Odmah sam znao da je ona prava – prisetio se glumac u intervjuu za „Njujork tajms”.

Photo by Amy Sussman Getty Images for BAFTA LA

 

Venčali su se u Parizu 2010, a u braku su dobili dve ćerke i sina.

Slučajnost ili ne, tek Saša Baron Koen se razvodi nedugo nakon što je Rebel Vilson iznela teške optužbe na njegov račun. Naime, glumica je u memoarima "Rebel Risin" iznela niz skandaloznih detalja na račun kolege s kojim je glumila u filmu „Braća Grimsbi”.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Photo by Astrid Stawiarz Getty Images