Ajla Fišer: Za dlaku izbegla smrt na snimanju novog filma

Ajla Fišer: Za dlaku izbegla smrt na snimanju novog filma

Autor: | 13/05/2013

0

Glumica Ajla Fišer otkrila je da se skoro utopila tokom snimanja jedne scene svog novog filma "Now You See Me". Tridesetsedmogodišnja glumica, koja u pomenutom ostvarenju glumi iluzionistkinju, ispričala je medijima da je do incidenta došlo kada je snimana scena u kojem je trebalo da se oslobodi iz lanaca u velikom kanisteru punom vode. Lanci su se zapetljali, zbog čega supruga komičara Saše Barona Koena nije mogla da pritisne sigurnosno dugme koje bi ispraznilo kanister. Sve ovo trajalo je dva i po minuta, dok nije uspela da se oslobodi iz lanaca.
- Dok sam shvatila šta mi se dešava, ostala sam bez vazduha. Srećom uspela sam da se oslobodim i da udahnem vazduh dok se nešto još gore nije desilo - ispričala je glumica.
Ona je dodala da se u tom trenutku uspaničila, ali se sada sa osmehom priseća neprijatne situacije.
- Pomislila sam: Samo ne u kupaćem kostimu, niko ne želi da umre u kupaćem kostimu - našalila se Ajla.
Australijska glumica, koja ima dvoje dece, kaže da nije znala da je mogla da angažuje dublera za opasne scene.
- Ne mislim da sam hrabra osoba, alii prilikom biranja uloga oslanjam se na instinkt. Čak i ako me nešto plaši, uradiću to. Režiser Luis Leterije mi je rekao da je radi sa velikom brojem glujmaca u brojnim akcionim filmovima, ali da sam ja jedina koja je sama radila opasne scene. Odgovorila sam mu da nisam znala da imam izbora. Mislila sam da jednostavno to treba da uradim. Tako se to radi u Australiji - priznala je Ajla.

Izvor: Life Content
Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti