Upoznajte Tea! Tamara i Lola Smiljanić predstavljaju sina: Dugo smo želeli da postanemo roditelji

Upoznajte Tea! Tamara i Lola Smiljanić predstavljaju sina: Dugo smo želeli da postanemo roditelji

Autor: | 06/04/2024

1

Lola Smiljanić predstavlja sina 

Tradiciju koju smo započeli u leto 2019, kada je HELLO! objavio ekskluzivne fotografije sa venčanja Milana Lole Smiljanića i njegove supruge Tamare, nastavljamo pet godina kasnije.

U međuvremenu je porodica dobila novog člana, a prve fotografije malog Tea, koji je rođen pre tri meseca, Lola i Tamara dele sa nama.

Bojana Doganjic

 
 

Roditelji ste postali na izmaku 2023. godine, pa se može reći da je beba stigla kao najlepši novogodišnji „poklon”.

Lola: Upravo tako. Teško je naći reči kojima bismo opisali našu sreću, tim pre što smo dugo želeli da se ostvarimo kao roditelji. Beba nam je stigla u pravom trenutku, čineći da ova godina bude najlepša od svih do sada.

Pročitajte: Fudbaleri na okupu, slavlje počinje - Lola Smiljanić uz trubače pred matičarem

Da li ste priželjkivali devojčicu ili dečaka?

Tamara: Mi smo, verovali ili ne, otkako smo se upoznali, govorili kako bismo voleli da imamo devojčicu. Kad smo saznali da ćemo dobiti dečaka, ostali smo u šoku. (smeh) Naravno, već u sledećem trenutku činilo nam se da drugačije nije moglo ni da bude.

Lola: Teo je sve ono o čemu smo maštali.

Tamara: Često se šalimo da je Teo kao da smo ga naslikali. Otkako sam ostala trudna, pričala sam da bi volela da liči na Lolu. Zaista je njegova kopija, sve sa Lolinim ušima. (smeh) Moje su samo oči.

Bojana Doganjić

 

Ko je izabrao ime za sina?

Tamara: Sećam se, bili smo na moru, a ja sam pitala Lolu: Šta misliš da se zove Leo? Odgovorio mi je: Misliš, kao Leo Mesi? Ne dolazi u obzir! Onda mi je palo na pamet da bi mogao da se zove Teo, pa da imamo iste incijale. Lola se oduševio predlogom i to je bilo to.

Kako su vam protekla prva tri meseca roditeljstva?

Tamara: Iskreno, trebalo nam je malo vremena da se uhodamo. Odjednom više nije bilo spavanja. Teo je prvo imao grčeve i probleme sa stomakom, sad smo u fazi rasta zubića. Stalno je nešto novo, ali svesni smo da tako mora.

Lola: Njegov osmeh sve čini lakšim. Teo je stvarno dobra beba i nije teško sa njim.

Bojana Doganjic

 

Tamara, pomaže li vam suprug oko bebe i kućnih obaveza?

Tamara: Neverovatno je da sam ja bila ta koja se više plašila kako ćemo sa prvim detetom. Lola je nekako od prvog trenutka sve znao. Zauvek ću pamtiti sa koliko nežnosti i ljubavi ga je uzeo u naručje kad sam se porodila. Kupanje je, u međuvremenu, postalo njihov ritual, a nije im problem da ostanu sami na sat-dva.

Bojana Doganjic

 
 

Kakv je plan, kad prvi put vodite sina na fudbalski stadion?

Lola: Čim mama dozvoli. Čekamo da malo ojača, a onda će sa tatom na JNA stadion. Meni se čini da se već sada vidi da ima noge fudbalera. (smeh)

U junu će biti pet godina kako ste u braku. Planirate li neku posebnu proslavu?

Tamara: Ne propuštamo da obeležimo važne datume, to je nešto što nam mnogo znači. Mislim da smo za ovih pet godina oboje mnogo sazreli. Shvatili smo šta su nam prioriteti i koji su zajednički ciljevi. Ponosna sam na to što je naša ljubav iz godine u godinu sve jača.

Bojana Doganjic

 

Bojana Doganjic

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Eva Čubrović Bojana Doganjić