Fudbaleri na okupu, slavlje počinje: Lola Smiljanić uz trubače pred matičarem (foto/video)

Fudbaleri na okupu, slavlje počinje: Lola Smiljanić uz trubače pred matičarem (foto/video)

Autor: | 02/06/2019

0

Milan Lola Smiljanić i njegova dugogodišnja izabranica venčali su se u crkvi, a na red je došlo i građansko venčanje koje je potpisano u jednom restoranu.

Fudbaleru i Tamari Čupković kum na svadbi bio je Nemanja Tomić, a po izlasku iz crkve mladence i svatove dočekali su trubači.

Nakon crkvenog venčanja mladenci i svatovi su se uputili u jedan beogradski restoran, gde će uskoro biti održan čin građanskog venčanja, a potom i svadbeno slalvje. Lola Smiljanić je sa svojim kumom, fudbalerom Nemanjom Tomićem, odmah po dolasku u restoran otišao da proveri da li je sve na svom mestu, a raskošna dekoracija obiluje cvećem u beloj boji.

Na građansko venčanje došao je i fudbaler Ivica Iliev sa suprugom, Savo Milošević, Aleksandar Mitrović, Danko Lazović, Zoran Tošić Bambi, kao i Duško Tošić koji nije bio sa svojom suprugom Jelenom Karleušom. Kum na venčanju bio je Nemanja Tomić.

Prvi ples mladenci su odigrali uz pesmu "Ako te pitaju" Petra Graša, a gosti su sve vreme snimali fantastičnu atmosferu na svadbi.
hellomagazin.rs ATA Images