Poznato mesto i vreme sahrane Slađane Milošević, evo gde će rok ikona počivati

Poznato mesto i vreme sahrane Slađane Milošević, evo gde će rok ikona počivati

Autor: | 04/04/2024

0

Slađana Milošević biće sahranjena na ovom mestu

Slađana Milošević, ikona naše rok muzike, preminula je 26. marta posle mučne borbe sa retkom bolešću. Smrt čuvene pevačice iznenadila je region i mnogi su se potresnim rečima oprostili od nje.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Iako je istog dana kada nas je napustila javljeno da će mesto i datum sahrane biti naknadno saopšteni, to se nije dogodilo. Čekala se odluka nadležnih i porodice. No, sada je sve poznato.

Pročitajte: Prošlo je 9 dana od odlaska rok dive - Zašto Slađana Milošević još nije sahranjena

Princeza rokenrola neće biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana, iako nesumnjivo jeste bila zaslužni građanin ove zemlje. Po njenoj želji, počivaće na beogradskom groblju Lešće, pored svog oca. Ispraćaj u večnu kuću zakazan je za ponedeljak, 8. april, u 15 časova.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Legendarna umetnica prerano se preselila u večnost. Poslednje dve godine borila se sa Sjogrenovim sindromom, poremećajem imunološkog sistema, kojem se, kako je govorila, uspešno suprotstavlja samo tradicionalna kineska medicina.

Pročitajte: Testament Slađane Milošević dospeo u javnost, jedan detalj pročitaćete dva puta

Preminula je u Zemunskoj bolnici, gde je poslednjih desetak dana života bila na intenzivnoj nezi. Nažalost, umetnica koja je hrabro rušila granice, ne samo muzičke, nije uspela da pobedi tešku bolest.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti