Prošlo je 10 dana od odlaska rok dive: Zašto Slađana Milošević još nije sahranjena

Prošlo je 10 dana od odlaska rok dive: Zašto Slađana Milošević još nije sahranjena

Autor: | 03/04/2024

1

Slađana Milošević, ikona rok muzike ovih prostora, preminula je 26. marta posle teške borbe sa retkom bolešću. Smrt čuvene pevačice i umetnice iznenadila je region, posebno one koji nisu znali sa kakvim se ozbiljnim zdravstvenim problemom suočavala.

Luka Šarac

 

U međuvremenu, javnosti su pažnju odvukle neke druge teme. Mnogi su tek sad, kada je prošlo već deset dana od njenog preranog odlaska, shvatili da Slađana Milošević još nije sahranjena.

Pročitajte: Testament Slađane Milošević dospeo u javnost, jedan detalj pročitaćete dva puta

To je dosta vremena, složićemo se svi. Iako je istog dana kada je preminula javljeno da će mesto i datum sahrane biti naknadno saopšteni, to se nije dogodilo.

Da li je sporna lokacija gde će počivati ili je nešto drugo posredi? Najverovatnije - ovo prvo.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Odlazak princeze rokenrola dirnuo je mnoge njene kolege, ali i druge javne ličnosti. Među njima je i Jelena Tinska, koja se zalaže da Slađana bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana.

Rođenoj Beograđanki koja je obeležila celu jednu epohu domaće muzike tamo je svakako mesto.

- Pisala sam Aleksandru Šapiću, ali još nisam dobila odgovor. Smatram da je on čovek koji bi mogao da se izbori za to da Slađana Milošević, prva dama rokenrola i naša velika zvezda, bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana. 

Antonio Ahel/ATAImages

 
 

- Objektivno gledano, ako, uz dužno poštovanje, tamo počivaju i Šaban Šaulić i Džej Ramadanovski, mišljenja sam da je u Aleji mesto i njoj - rekla je Tinska za Informer.

Pročitajte: Proslavila je rođendan i... Poslednje fotografije Slađane Milošević svedoče o borbi sa teškom bolešću

Ipak, Slađanina želja bila je da bude sahranjena pored svog oca na jednom beogradskom groblju, u najužem krugu porodice i prijatelja.

Komentari (1)

Loading
Ана 15:59 04.04.2024
Odgovori

Ko sve ne počiva na tom groblju.Oni koji su zaista zaslužili to se sigurno prevrću.Zasto Sladjana ne bi bila na tom groblju?Ona je ipak bila pečat jedne epohe,koja će se pamtiti.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti