U jeku estradnih razvoda, Zdravko Čolić: Ostavljen sam...

U jeku estradnih razvoda, Zdravko Čolić: Ostavljen sam...

Autor: | 04/04/2024

2

Nova pesma Zdravka Čolića „Biraj ti”, u roku od 24 sata obišla je region i pokrenula lavinu pohvala. Najveća muzička zvezda ovih prostora, posle niza spektakularnih koncerata, konačno je našao vreme da uđe u studio i snimi nešto novo.

- Nakon pune dve godine poklanjam vam pesmu „Biraj ti”. To je samo jedna u nizu premijera koje će biti uvertira u 16. studijski album - poručio je omiljeni Čola.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- „Biraj ti” je nostalgična priča o uspomenama i sećanjima na staru ljubav koja se vraća, a o čijoj sudbini odlučuje ona – Jelena. Pesma je to uz koju će se moći i plakati i veseliti, ali i lomiti čaše – kako od sreće, tako i od tuge - reči su kojima je Zdravko Čolić opisao svoju novu pesmu, za koju je muziku i tekst radio Dino Merlin.

Pročitajte: Zdravko Čolić ne zaboravlja devojku koja je izvršila samoubistvo - Milici je posvetio svoju najtužniju pesmu

Nova pesma Zdravka Čolića „Biraj ti” dobila je i ekranizaciju. Video-spot sniman je u Sarajevu, što je oduševilo fanove sarajevske muzičke scene.

„Čola i Merlin – bosanska magija”, „Čola, jedan jedini, neponovljivi”, „Kada zamišljate kako bi zvučao savršen glas, svede se na Zdravka Čolića” samo su neki od komentara koji se mogu pročitati.

Dino Vehabovic

 

Nema sumnje da je nova pesma Zdravka Čolića već na prvo slušanje osvojila srca publike, a mnogi su se pronašli u stihovima:

„Ostavljen sam, već drugo leto će od kad mi na prag ne dolaziš, uspomene ne mogu da me uteše, nema mesta na kojem nisi... Ne tako davno siguran bijah u to da mogu pobeći od sebe...

I evo, noćas je ko nekad nad Beogradom mesec pun, mesec pun, ti si sve što mi pada na um. I evo, noćas će ko nekad moje telo da zadrhti, da zadrhti, od života ili od smrti, biraj ti.”

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Predrag Popović 11:12 05.04.2024
Odgovori

Nije to dobro. Polomice se kafane i kafici zbog te pjesme. A moze biti i mrtvih

Vojkan 10:59 06.04.2024
Odgovori

Ма шта причате,песма је испод просека, ни за весеље ни за тугу....

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages