Nataša Bekvalac otkrila koga ljubi ovih dana

Nataša Bekvalac otkrila koga ljubi ovih dana

Autor: | 01/07/2020

0

Ćerke Nataše Bekvalac trenutno su njeno najveće utočište. Pevačica se, posle kraće pauze, konačno vratila poslu pa je pripadnicima „Sedme sile“ dala iskren intervju, u kome se posebno osvrnula na odnos sa ćerkama, a našalila se i na račun toga da je već godinu dana sama.

Nataša Bekvalac - Uživam u tome što sam sama

Naime, Nataša je za domaće medije izjavila da već godinu dana uživa u statusu slobodne žene.

‒ Meni je mnogo lakše. I pre neki dan sam rekla da hoću da potpišem da do kraja života bude ovako, da mi se, ne daj bože, ne desi neko u koga ću se zaljubiti. Onda u mom životu sve kreće naopačke ‒ kaže za „Blic“ Nataša Bekvalac.

Pročitajte: Nataša Bekvalac - Dugo mi je trebalo da prigrlim svoje greške

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 24, 2020 at 11:52am PST


Pevačica je dodala da trenutno uživa ne samo u sebi već i u vremenu koje je usled vanredne situacije dodatno mogla da posveti ćerkama Hani i Katji.

Ćerke Nataše Bekvalac - mamina oaza ljubavi

Na škakljivo pitanje o tome da li pazi sa kim se ljubi, sada kada se broj obolelih od korone znatno povećao, lepa Novosađanka odgovorila je kroz osmeh

‒ Uvek sam pazila sa kim se ljubim. Ovih dana to su moja deca i od toga ne može da bude šteta.

Ćerke Nataše Bekvalac stekle su potpuno poverenje svoje mame, a Nata se osvrnula i na odnos koji ima sa ćerkicom Hanom, koja je sada u pubertetu.

Pročitajte: Nataša Bekvalac o odnosu sa ćerkom - Hana i ja nikada nećemo biti drugarice

‒ Poprilično sam oslobođena tih strahova koje većina mama ima. Ja svojoj deci sada pričam više o Hani, Katja je jako mala, mnogo verujem. Imamo odnos koji je pun poverenja, vrlo intiman. Same smo živele ceo život. To ima svoje dobre strane, ali ima i one koje su loše. No, mislim da deci treba dati slobodu ako su temelji dobri, a smatram da naši jesu. Ništa ona ne radi što ja nisam u njenim godinama. Možda sam bila i mnogo gora. Tako da sam vrlo ponosna na svoju decu.

Nataša je svim mamama dala recept za zdrav odnos majka‒ćerka.

‒ Puno joj pričam i mislim da je to glavni recept u odnosu mama‒ćerka ‒ istakla je ona.

I dodala je da je najveći model ponašanja kada je o vaspitavanju reč preuzela od mame Mire, koja je prema njoj često veoma kritična.

‒ Roditelji su uvek najstroži, najviše fokusirani i najkritičniji prema detetu koje ti uzima najviše pažnje. Ne zato što ga najviše voliš, nego ono to prosto traži. Od nas tri to sam uvek bila ja.

Pročitajte: Nataša Bekvalac - Neobična poruka za sestre (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 20, 2020 at 11:55am PDT

Nataša je brižna majka svojim ćerkama, a posebno se trudi da bude njihov oslonac kroz život, a s obzirom na to da ona ima poverenje u njih, uživa i njihovo bezuslovno poverenje, pa joj se Hana poverava oko svega.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Narandžić, Luka Šarac, Instagram

Najnovije vesti