Nataša Bekvalac: Dugo mi je trebalo da prigrlim svoje greške

Nataša Bekvalac: Dugo mi je trebalo da prigrlim svoje greške

Autor: | 18/05/2020

0

Nataša Bekvalac je među javnim osobama koje otvoreno govore o svojim  unutrašnjim borbama.  Tako se i posle vremena koje je provela u karantinu  u Čeneju zbog zaštite zdravlja osvrnula na period koji je na svakog od nas  delovao različito.

Naveo nas je da se zapitamo o suštinski važnim  stvarima. Nataša je period koji je provela u domu sa ćerkama Hanom i  Katjom shvatila kao još jednu lekciju. Nakon što je, kaže, „otpustila  strah“, počele su da se dešavaju divne stvari, pa je odlučila da radi na  novom albumu.

Nataša Bekvalac najavila novi album 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on May 17, 2020 at 4:54am PDT

Pročitajte: Nataša Bekvalac u izolaciji stala na vagu - Moj život je robija (foto)

– Dugo mi je trebalo da se „odvežem“ od ovog stanja, da počnem da  komuniciram sa ljudima, da osetim slobodu unutar sebe, prigrlim svoje  greške, prevaziđem strah za svoju porodicu i sebe, da zapevam na probi,  sednem u auto - da se ne bojim. Čudan neki period, još jedna lekcija,  vraćanje na put koji je jedini ispravan... na put ljubavi. Čim sam  „otpustila strah“ i udahnula slobodu, počele su da se dešavaju predivne  konekcije, dobra energija, počela je ponovo da mi se dešava muzika. Polako  ulazim u proces stvaranja albuma i radujem mu se kao da mi je prvi. I  jeste! Ulazim kao nova, spremna za novo, kao da nikada do sada to nisam  radila, kao da nemam iskustva, predivno je – napisala je Nataša na svom  profilu na „Instagramu“.

Pop diva je tokom izolacije doživela neprijatnost

Pročitajte: Nataša Bekvalac - Ja sam žena iz snova, perfektna, izrazito lepa, talentovana i jako vredna

Nataša Bekvalac je obaveznu izolaciju provela u porodičnoj kući nedaleko  od Novog Sada, gde je sa ćerkama Hanom i Katjom uživala u prelepom  ambijentu svog doma.

Iako je izgledalo da je sve u redu, zatvoren prostor  i nemogućnost kretanja život su joj učinili sasvim drugačijim od  uobičajenog. Poznata pop diva je tokom karantinskih dana doživela neprijatnost. Nepoznati muškarac je upao u njen dom dok se bezbrižno igrala sa ćerkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Apr 2, 2020 at 9:04am PDT

Pročitajte: Izolacija na Salašu - Nataša Bekvalac sa ćerkama u Čeneju

Na pitanje ko je i zbog čega se iznenada našao u njihovom domu odgovorio je da je došao da donese poklone. Ovaj nemili događaj potresao je pop divu,  ali je policija ubrzo intervenisala. Nataša je salaš uredila nesposredno pred rođenje druge ćerke Katje, u  februaru 2018. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 6, 2017 at 9:08am PDT


Njen plan bio je da tamo živi sa starijom ćerkom  Hanom, koju je dobila u braku sa Danilom Ikodinovićem, i tadašnjim  suprugom Lukom Lazukićem.

Međutim, zbog porodičnog nasilja koje je  doživela od Luke se razvela, pa u ovoj oazi mira uživa samo sa svojim  mezimicama. Osim luksuzne vile u dvorištu ima velelepni bazen, iza kuće je  voćnjak, a sve je okruženo nestvarno lepom prirodom.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Dušan Petrović/Instagram

Najnovije vesti