Nataša Bekvalac priredila letnju žurku za pamćenje

Nataša Bekvalac priredila letnju žurku za pamćenje

Autor: | 29/06/2020

0

Nastup Nataše Bekvalac – bio je prava letnja žurka. Pevačica je svojoj publici poklonila vikend za pamćenje. Lepa Novosađanka izgledala je zanosno i pevala je svoje hitove na otvaranju novog tržnog centra.

Leto je stiglo i posle prvog talasa pandemije korona virusa svi se raduju toplim danima, šetnji pored reke, ali i izlascima i nastupima pevača, koji su tokom izolacije publiku mogli da obraduju samo „live stram“ nastupima.

Jedan takav koncert održala je i Nataša Bekvalac i publiku obradovala neverovatnom muzičkom bajkom, koju je u boho-ambijentu izvela za svoje najbliže, dok su fanovi koncert mogli da prate preko aplikacije.

Pročitajte: Nataša Bekvalac – koncert o kojem će se još dugo pričati! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐍𝐚𝐭𝐚𝐬𝐚 𝐁𝐞𝐤𝐯𝐚𝐥𝐚𝐜 𝐅𝐚𝐧𝐨𝐯𝐢 🥀 (@bekvalacfan) on May 31, 2020 at 12:15pm PDT

Nastup Nataše Bekvalac - dobra energija i letnje izdanje lepe Novosađanke

Budući da je vanredno stanje prekinuto Nataša je odlučila da publiku obraduje i „live“ nastupima, za koje se dugo pripremala tokom karantina. Održala je niz nastupa u popularnim beogradskim klubovima, ali poslednji, koji je poklonila publici, bio je prava žurka na otvorenom.

Pročitajte: Nataša Bekvalac - Dugo mi je trebalo da prigrlim svoje greške

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐍𝐚𝐭𝐚𝐬𝐚 𝐁𝐞𝐤𝐯𝐚𝐥𝐚𝐜 𝐅𝐚𝐧𝐨𝐯𝐢 🥀 (@bekvalacfan) on Jun 28, 2020 at 1:55pm PDT


– Radujem se novom druženju sa publikom i pozivam sve da dođu da pevaju i plešu sa mnom – rekla je Nataša Bekvalac povodom predstojećeg koncerta, a onda je „zapalila“ masu svojim atraktivnim izdanjem.

Nataša se na koncertu pojavila u zanosnoj letnjoj haljini, koja je dodatno istakla njenu perfektnu liniju. Vidno raspoložena, Novosadska Barbika đuskala je i sa publikom pevala svoje hitove. Nata je izgledala spektakularno u svoj svojoj ležernosti, dok su oko nje letele konfete. Izgledala je kao diva na sceni letnjeg festivala, a na njenom licu videlo se koliko uživa u tome što ponovo peva publici.

Pročitajte: Nataša Bekvalac - Na današnji dan se rodio muškarac mog života

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti