Veljko Ražnatović otkrio: Imaću četvoro i više dece!

Veljko Ražnatović otkrio: Imaću četvoro i više dece!

Autor: | 03/07/2020

0

Tata Veljko Ražnatović pre samo mesec dana proslavio je rođenje malog Željka, a već je potpuno posvećen novoj, najvažnijoj životnoj ulozi. U iskrenom intervjuu otkrio je kako se on i Bogdana snalaze u slatkim mukama roditeljstva, kao i ko će najviše razmaziti Željka.

Veljko se sada nalazi u bokserskom kampu na Avali, gde će se osam nedelja pripremati za mečeve zakazane u avgustu, ali brojne obaveze vezane za sport ne sprečavaju ga da svakodnevno bude posvećen roditeljskim aktivnostima.

Pročitajte: Veljko Ražnatović - Ako dobijem sina, zvaće se Željko!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 2. Јул 2020. у 5:55 PDT

Tata Veljko - Menjam pelene i uživam u tome

Na pitanje da li je priželjkivao sina iskreno je odgovorio:

‒ Odrastao sam bez oca i celog života želeo sam da prvo dobijem muško dete. Znam kako ću sa dečakom, a sa devojčicom nemam pojma! Radikalan sam i da imam žensko dete, zaključao bih je u kulu! Bio bih gori od Nikole Koja u filmu „Mi nismo anđeli“.

U iskrenom intervjuu za „Informer“ Veljko je otkrio da pomaže Bogdani i svakodnevno učestvuje u svim aktivnostima vezanim za bebu. Ništa od obaveza vezanih za decu nije mu nepoznato jer njegova tetka Lidija ima četvoro dece, u čijem je on odrastanju aktivno učestvovao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 5. Апр 2020. у 7:55 PDT

‒ Menjam pelene i uživam u tome, a žena ga kupa jer sam u tom periodu na treningu ili sa psima. Malo se smejemo, malo plačemo, ali se mnogo volimo. Sada ima grčeve, pa ga nosim i ljuljam. Nije mi problem da budem dobar otac, suprug i sportista. U kampu sam do avgusta, ali svaki dan odem da vidim ženu i sina ‒ dodao je Veljko i istakao da uspeva da uskladi sve svoje obaveze i da njegova porodica ne trpi zbog sporta.

Tom prilikom Veljko je otkrio i da želi još dece jer mu se uloga oca veoma dopada.

‒ Ne planiram da stanem sa decom! U Srbiji je natalitet veliki problem i želim da svojim primerom pokažem da treba raditi na deci. Voleo bih da se rađa što više Srba i da svi imaju bar četvoro dece. Ja ću imati i više!

Pročitajte: Ceca besna, poslala javnosti jasnu poruku

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 7. Апр 2020. у 1:22 PDT

Za kraj, tata Veljko otkrio je koji je njegov najveći strah, već sada.

‒ Ceca i i Anastasija se takmiče koja će više da bude sa bebom. Razmaziće ga! To me brine, ali kad poraste, postaviću neke granice.

Iako je novi član porodice sada centar njihove pažnje, Veljko ne zapostavlja suprugu. Naime, on i Bogdana se trude da svaki slobodan trenutak provedu nasamo i ludo se zabave.

Pročitajte: Konačno zajedno - Dok Željko spava Bogdana i Veljko se ludo zabavljaju (video)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA images, Instagram, Instagram printscreen