Ceca besna, poslala javnosti jasnu poruku

Ceca besna, poslala javnosti jasnu poruku

Autor: | 01/07/2020

0

Ceca Ražnatović iza sebe ostavlja mesec koji joj je donelo mnogo turbulencija. Na samom početku juna postala je baka prelepom dečaku, a onda je posle slavlja kao bomba odjeknula vest da Ceca ima koronu. Pevačica se, iako su nalazi testiranja bili pozitivni, dobro osećala, a zajedno sa sinom Veljkom bila je u izolaciji. Odmah zatim i Novak i Jelena Đoković našli su se na listi pozitivnih osoba na ovaj virus, i javnost ih nije štedela. Ceca se prvi put, vidno razočarana zbog svega toga, oglasila na ovu temu.

‒ Apsurdno je da se ljudi linčuju zato što je na njihovoj žurki ili turniru neko zaražen koronom. Niko nije imao lošu nameru, a na kraju krajeva svako je došao na svoju odgovornost i Novakov turnir i na moju proslavu. Ali, pošto je sada u jeku ta korona, stvari su se postavile kao da sam ja uvezla virus iz Kine i donela ga na slavlje. Strašno je to, a strašno je i ovo što sada rade Novaku! Čovek je dobio dozvolu da organizuje turnir. Dozvolile su mu Hrvatska, Bosna, Srbija. Nije ni u mojoj ni u Novakovoj moći da odlučujemo šta treba, a šta ne, nego postoje stručnjaci koji donose takve odluke ‒ rekla je ona za medije.

Pročitajte: Ceca - Korona je tu, ne žalim što sam rođendan proslavila pod maskom

Ceca ‒ Korona je takva, niko nije kriv što je bolestan

Iako je na Cecinoj proslavi bilo mnogo ljudi, pevačica smatra da ništa nije uradila mimo pravila.

‒ Nisam se osetila krivom ni u jednom momentu. Dok su važile mere zabrane okupljanja, ja sam ih poštovala. Iste večeri kada je bila moja zabava u Beogradu je otvoreno nekoliko noćnih klubova i splavova. Održana je i utakmica polufinala Kupa između „Crvene zvezde“ i „Partizana“. Znači, država je na osnovu procene stručnjaka dala dozvolu da mi možemo normalno da funkcionišemo ‒ dodala je ona u intervjuu za „Hit Informer".

Ceca je odlučila da se testira zbog porodice i da pre svega zaštiti unuka Željka i snaju Bogdanu.

‒ Nisam imala nikakve tegobe. Osećala sam se potpuno zdravo, ali sam se preventivno testirala zbog bebe. Jednostavno, bilo mi je bitno da Željko bude zdrav, nisam htela da rizikujem jer nisam sebična. Zašto bismo zarazili bebu ili snajku, koja posle porođaja ima oslabljen imunitet ‒ objasnila je naša folk diva.

Pročitajte: Veljko i Ceca Ražnatović poslali poruku iz izolacije (video)

Ceca ‒ Korona ju je odvojila od unuka

Svetlana Ceca Ražnatović s nestrpljenjem je dočekala dan kada je rođen njen unuk, ali je, nažalost, prve dane po izlasku iz bolnice provela bez njega.

‒ Bila sam svesna da je za bebu bilo najbolje da se Veljko i ja izolujemo kada smo saznali da smo pozitivni. Nisam dramila, nisam patila što u tim prvim danima ne mogu da budem sa unukom, jer sam zrela žena i na prvo mesto stavljam interese onih koje volim. A u tom trenutku bilo je u Željkovom interesu da ne bude u očevoj i bakinoj blizini. Oni su još u Titelu, jer još nije gotova soba za bebu. Majstori su u kući, završavaju poslednje detalje, pa ćemo uskoro svi biti na okupu u našem domu.

Bogdana uređuje sobu i sve se radi po njenoj želji. Nije tačno da to radim ja! Ja sam sama uređivala za svoju decu. Niko mi se nije mešao, pa neću ni ja njoj. Nisam takva svekrva, neću biti ni takva tašta. Ja sam žena koja ima svoj život. Ne mešam se u tuđi da bih lečila svoje frustracije. Ako im zatrebam, tu sam da uskočim ‒ iskrena je Ceca.

Pročitajte: Ceca Ražnatović - Vreme promena

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram