Vole se dve decenije a nikada se ne pojavljuju zajedno: Ivana Zarić konačno sa mužem u javnosti

Vole se dve decenije a nikada se ne pojavljuju zajedno: Ivana Zarić konačno sa mužem u javnosti

Autor: | 18/03/2024

0

Ivana i Ivan Zarić u braku su 23 godine, a čini se da njihovih zajedničkih fotografija u javnosti ima neuporedivo manje.

Dragana Udovičić

 

Diskreciju i želju da porodični život sačuvaju daleko od radoznalih pogleda pokazali su i tako što tokom svih ovih godina skoro da nisu davali porodične intervjue, niti za medije otvarali vrata svog doma.

Pročitajte: Ljubav na drugi pogled - Ivana i Ivan Zarić upoznali su se još kao deca, nije se odmah zaljubila u njega, čak joj nije bio ni simpatičan

Voditeljka i glumac venčali su se 2001. godine, a tokom braka dobili su dve ćerke - Katarinu i Olgu.

Zanimljivo je da su Zarići odoleli izazovima društvenih mreža i nikada nisu objavili fotografije svoje dece.

- Sada je lako, deca su porasla i napora koji mala deca zahtevaju više nema. A i ja radim manje nego pre. Ranije je bilo komplikovano, naročito kada su bile male, a ja ‘na pokretnoj traci’.

Ni sama ne znam kako sam uspevala da izdržim taj tempo, ali tada mi je to delovalo skroz normalno, bila sam mlađa – rekla je nedavno omiljena voditeljka, koju gledamo u emisiji Nešto između.

Pročitajte: Patike i letnja haljina - Ivana Zarić konačno u javnosti, da li biste je prepoznali? (foto)

Iako je tokom karijere uradila intervjue sa brojnim predstavnicima kulturnog života Srbije, Ivana Zarić u svojoj emisiji nikada nije ugostila supruga.

- Ne bih to umela - priznala je svojevremeno.

Dragana Udovičić

 

Jedna od retkih prilika da skladni bračni par vidimo na nekom događaju bila je premijera predstave „Kako sam naučila da vozim”, u režiji Tare Manić. Reč je o drami u kojoj glavnu ulogu igra Svetozar Cvetković.

Dragana Udovičić

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages