Kraj posle 5 godina! Ivan Ivanović doneo odluku koja je sve zatekla, zvanično je

Kraj posle 5 godina! Ivan Ivanović doneo odluku koja je sve zatekla, zvanično je

Autor: | 15/03/2024

0

U danu u kojem se najavljivao ekskluzivni intervju koji je uradio sa svetskom muzičkom zvezdom Rodom Stjuartom stigla je vest da je Ivan Ivanović napustio televiziju NOVA.

Ivan Dinić/Nova S

 

Popularni tok-šou “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, kao i emisija “Četiri i po muškarca”, od jeseni će biti deo programske šeme „Blic7 televizije.

Pročitajte: Ćerka Ivana Ivanovića proslavila 3. rođendan - Torta je san svake devojčice, a tek kad vidite Lolin stajling

Emisije produkcijskog tima Ivana Ivanovića poslednjih pet godina mogli smo da gledamo na televiziji „Nova“, gde je Ivan prešao sa TV „Prva“.

Upravo na toj televiziji je 2010. godine voditelj pokrenuo emisiju koja je postala njegov zaštitni znak - “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Ivan Dinić/Nova S

 

Prema prvim informacijama, Ivanove projekte će i dalje realizovati isti, provereni kreativni tim saradnika i voditelja, koje su televizijski gledaoci zavoleli.

Kada je poslednji promenio radno mesto, Ivan Ivanović je za HELLO! rekao:

- Zauzeo sam stav početnika koji tek treba da se dokaže, ne dozvoljavajući sebi da se opusti ni za trenutak. Metode koje sam koristio pre deset godina koristim i danas, kao da ništa nisam naučio i nimalo napredovao. A mnogo sam naučio i mnogo napredovao. Najvažnije od svega je to što uživam kao da sam juče počeo da radim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ivan Dinić/Nova S

Pročitajte još