Milena Vasić pokazala sina iz prvog braka, Nikola izrastao u ozbiljnog frajera

Milena Vasić pokazala sina iz prvog braka, Nikola izrastao u ozbiljnog frajera

Autor: | 12/03/2024

0

Sin Milene Vasić iz prvog braka ozbiljan frajer

Popularna glumica Milena Vasić jednom prilikom objavila je na  Instagramu fotografiju na kojoj je pozirala sa sinom Nikolom Ražnatovićem, koga javnost nema prilike često da vidi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, sin Milene Vasić iz prvog braka stasao je u pravog momka, a mnogi komentarišu da je lepotu nasledio upravo od majke.

Njihova fotografija, koju je Milena ponosno objavila na društvenim mrežama, pokrenula je lavinu pozitivnih komentara i broji mnoštvo lajkova, prenosi Story.

Pročitajte: Nekada se prezivala Ražnatović - Ovo je prvi suprug Milene Vasić, rođaka mu je žena koju odlično znate

"Pravi dasa", "Lep kao lutka", "Holivudska lepota", glasili su neki od komentara koje su napisali glumičini verni fanovi i pratioci, a kako izgleda prvi naslednik Milene Vasić pogledajte OVDE.

Osim sina Nikole, Milena ima i ćerku Lanu iz prvog braka, a u drugom braku je 2015. godine dobila sina Lava sa rediteljem Jugom Radivojevićem.

Milena je svojevremeno pričala da sinove vaspitava u duhu da treba otvoreno da prihvataju svoje emocije.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

- Vreme je takvo da nam ne dopušta da te reči izađu. Znate ono muškarci ne plaču, kad imaju malo dete i kažu: "Ti si dečko, nemoj da plačeš". Ne, ja uvek kažem sinu: plači, kad ti dođe nešto ti plači, zato što svi plačemo - rekla je glumica, prenose mediji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović