Pojavila se istina o svađi Cece i Kebe: Ne prašta se ono što mu je uradila pre dve decenije

Pojavila se istina o svađi Cece i Kebe: Ne prašta se ono što mu je uradila pre dve decenije

Autor: | 11/03/2024

0

Ceca i Keba dvadeset godina nisu razgovarali

Zvuči skoro neverovatno, ali tek sada smo saznali da na ovdašnjoj muzičkoj sceni postoje dve folk zvezde koje su u svađi već dve decenije.

Sticajem okolnosti, u žiriju "Zvezda Granda" zajedno su se našli Ceca Ražnatović i Dragan Kojić Keba, a onda se ispostavilo da njih dvoje dvadeset godina nisu razmenili ni reč.

Pomirio ih je Saša Popović koji je, kako prenose mediji, prvi otkrio istinu o sukobu.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Tačnije, preneo je Ceci da Keba priča kolegama kako je on zaslužan za njenu karijeru jer je pristao da sa njom snimi duet “U snu ljubim medna usta”.

Ceca i Keba dvadeset godina nisu razgovarali

Međutim, ona nikad nije pokazala zahvalnost.

- Keba mi je rekao kako si ga ti, Ceco, molila da snimite duet da ti pomogne da napraviš karijeru. Kaže, bilo mu je drago da si posle te pesme uspela - rekao je Saša, a Ceca je iznela svoju verziju priče.

Pročitajte: Društvenim mrežama kruži Cecin snimak - Evo šta sve priča Dragani iza leđa

- Naravno da nije bilo tako. Keba je imao tada tu pesmu i ponudio mi ju je. Ja sam bila devojčurak, to je 1990. godina. Snimili smo pesmu, i ta pesma se i dan-danas peva i zaista je lepa. Ali šta da radimo? Ako je Keba tako rekao, oprostiću mu demenciju - objasnila je Ceca.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Upućeni tvrde da se pevač naljutio na koleginicu jer ga nikada nije pozvala da gostuje na njenom koncertu kako bi zajedno otpevali hit duet.

Ceca i Keba, posle dvadeset godina, pružili su jedno drugom ruku pomirenja.

Kako se šuška, namera im je da prepevaju zajedničku pesmu, a onda bi mogli da okrenu novi list i iznova započnu saradnju.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti