Zvali su je Breninom dvojnicom: Ova zvezda Granda bila je velika ljubav Dejana Matića

Zvali su je Breninom dvojnicom: Ova zvezda Granda bila je velika ljubav Dejana Matića

Autor: | 07/03/2024

0

Bivša devojka Dejana Matića bila je zvezda Granda

Iako mnogi smatraju da podjednako uspešan poslovan i porodični život ne mogu ruku podruku, Dejan Matić je ličnim primerom dokazao da to nije tačno.

S jedne strane, uživa u blistavoj karijeri, a, sa druge, u ljubavi supruge i sinova.

Arhiva HELLO!

 

Ženu svog života, Jelenu, pevač je upoznao 2011. godine, na slavi kod prijatelja. Simpatije su prerasle u prijateljstvo, iz kojeg se ubrzo rodila ljubav.

Pročitajte: Saša i Dejan Matić nisu rođeni slepi - Greška jedne osobe koštala ih je vida, a evo zašto su odbili operaciju

Dejan i Jelena Matić venčali su se u julu 2012, prvo u "Crkvi svetog Vasilija Ostroškog", da bi zatim sklopili i građanski brak.

Iste godine dobili su sina Zorana, koji je poneo dedino ime, Dejanovog i Sašinog oca. Drugi sin, Konstantin, stigao je tri godine kasnije, 2015.

Instagram

 

Kako bi dečake zaštitili od medijske pažnje, Matići su porodični život zasnovali u Beču, gde uživaju u ušuškanoj atmosferi.

– Sinovi žele da idu na moje nastupe, a pohađaju i muzičku školu. Sad smo malo na prekretnici, pošto je stariji upisao Sportsku gimnaziju. Mnogo mu je muzika i sport, pa balansiramo. Voleo bih da obojica budu muzički pismeni, a neka se bave čime god žele – otkrio je Dejan Matić.

Instagram

 

Pevač je u brak ušao sa 34 godine, kao već ostvaren čovek. Do tada su mediji uveliko beležili svaki njegov korak, pa nije promakla ni romansa sa koleginicom Slađanom Mandić.

Instagram

 

Iako je pre toga objavila album, Slađanu je šira javnost upoznala kao takmičarku "Zvezda Granda", dvojnicu Lepe Brene, a zatim i kao partnerku popularnog pevača.

Posle raskida emotivne veze sa Dejanom udala se za poznatog MMA borca iz Dubrovnika i povukla se iz javnosti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti