Javnost zabrinuta: Ana Bekuta hitno operisana u Austriji?

Javnost zabrinuta: Ana Bekuta hitno operisana u Austriji?

Autor: | 04/03/2024

1

Otkako je pre tri nedelje Ana Bekuta „nestala” sa malih ekrana, njeni poštovaoci ne kriju uznemirenost. Odsustvo iz žirija „Zvezda Granda” pratila su nagađanja koja su išla iz krajnosti u krajnost.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Jedni su tvrdili da je pevačica otputovala u inostranstvo kako bi se podvrgla estetskim intervencijama, drugi da ima porodične probleme, treći da je ozbiljno bolesna.

Pročitajte: Svi se pitaju gde je i da li se vraća - Ana Bekuta stala na put nagađanjima, konačno se oglasila

Magazin Scandal! prvi je javno izašao sa informacijom koja otkriva zbog čega je Ana Bekuta nestala iz javnosti.

– Ne želim da delim sa medijima o čemu je reč, ali situacija nije naivna. Ana ima ozbiljne zdravstvene tegobe. Pre tri nedelje hitno je operisana u Austriji i bori se za svoje zdravlje – reči su prijateljice folk zvezde.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako je istakla, zdravstveni problem je otkrila slučajno, ali na vreme. Operacija je bila neizbežna i obavljena je u Beču.

– Srećom, Ana je uvek bila pozitivna. Bliski prijatelji znaju sa čim se suočava i koliki je borac. Sigurni smo da će iz ove bitke izaći kao pobednik – zaključila je sagovornica.

Milan Maričić/ATAImages

 

Ani Bekuti želimo brz oporavak i dobro zdravlje. Ona je na svom Instagramu objavila da se poslovnim obavezama vraća u maju.

Zakazala je dva koncerta, u Cirihu i Bajinoj Bašti, a očekuje se i njen povratak u Zvezde Granda.

Boško Karanović

 

 

Komentari (1)

Loading
Jovan 23:26 04.03.2024
Odgovori

Kao da mi ovde nemamo stručne lekare pa mora u Beč skorojevicka... opet nesto mulja po običaju...laže i prikriva...u tome je expert !!!

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti