Biljana Tipsarević najlepši rođendanski poklon dobila od ćerke Emili (foto)

Biljana Tipsarević najlepši rođendanski poklon dobila od ćerke Emili (foto)

Autor: | 08/07/2020

0

Biljana Tipsarević ove godine rođendan je proslavila skromno i u okviru porodice. Lepa kreatorka svesna je cele situacije, pa je odlučila da se ovog puta fokusira na svoju decu i porodicu, a da će za slavlje sa prijateljima biti još mnogo, boljih vremena.

Biljana je na svom profilu na „Instagramu“ podelila rođendansku fotografiju sa porukom za pratioce.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) дана 6. Јул 2020. у 1:35 PDT


‒ Ove godine je poseban rođendan za mene, uz veliki blagoslov zdravlja mojih najvoljenijih i bebe koja nam je donela novu radost i sreću. Zahvalna sam i srećna na još jednoj godini života. Ovog puta bez proslave sa prijateljima, jer moj centar sveta na današnji rođendan bila su moja deca, a pred nama je život i vreme druženja sa mojim dragim prijateljima i saradnicima kojima zahvaljujem na prelepim željama i ukazanoj pažnji.

Biljana Tipsarević rođendan proslavila u krugu porodice

Biljana je na svom Instagram storiju podelila i niz fotografija sa proslave rođendana, na kojima je u prisustvu dece, ali i sestre i sestrića. Porodica se zabavljala gašenjem svećica na minijaturnoj torti, a Biljana je otkrila koji joj je najdraži rođendanski poklon.

Pročitajte: Ovako izgleda zanosna Biljana Tipsarević mesec dana nakon porođaja (foto)

Podelila je fotografiju preslatkog crteža koji je dobila od ćerke Emili.

Biljana Tipsarević - Godina za pamćenje

Ovo nije bio jedini povod za slavlje u domu Tipsarevića tokom jula. Biljana je na svom Instagramu podelila i fotografije sa venčanja, čime je obeležila desetu godišnjicu braka sa suprugom Jankom.

Pročitajte: Porodica Tipsarević konačno je na okupu - Biljana i Janko pokazali sina Nou (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) дана 4. Јул 2020. у 5:34 PDT

Cela ova godina za Biljanu je u znaku posebne radosti. Na svet je donela preslatkog sinčića Nou, uspešno je završila kolekciju za proleće  leto, u poslednjih mesec dana imala je dva velika povoda za slavlje.

Iako se porodila pre svega mesec i po dana, izgleda sjajno i trudi se da izbalansira majčinske, privatne, ali i poslovne obaveze, kako ništa ne bi propustila.

‒ I mi mame koje smo kod kuće sa decom po ceo dan moramo sebi da damo malo oduška da se osećamo lepo i ženstveno, bez tragova bebinog mleka na garderobi, bez podočnjaka  napisala je Biljana na Instagramu i time poručila svim mamama da je vreme koje posvete sebi presudno ukoliko žele da budsrećne žene, ali i dobre supruge i majke.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) дана 29. Јун 2020. у 12:24 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram