Žurka o kojoj se priča: Ovako je Janko Tipsarević slavio rođenje sina

Žurka o kojoj se priča: Ovako je Janko Tipsarević slavio rođenje sina

Autor: | 25/05/2020

0

Janko Tipsarević slavio je do zore nakon što je supruga Biljana na svet donela njihovo drugo dete. Srećna mama porodila se u petak u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, a na svet je došao dečak Noa. Mama i beba su dobro, a porođaj je protekao u najboljem redu. Janku je bilo omogućeno da prisustvuje porođaju jer je želeo da sve vreme bude uz suprugu.

Pročitajte: Simbol hrabrosti i snage - Koje ime će Biljana i Janko Tipsarević dati sinu

Biljanina i Jankova ćerka Emili veoma se raduje što je dobila brata, a presrećni Janko okupio je svoje velike prijatelje i kolege iz sveta tenisa i lumpovao do ranih jutarnjih sati. Na Jankovo oduševljenje na slavlje je uspeo da stigne i Novak Đoković, a tu su bili i Nenad Zimonjić, Filip Krajinović, Viktor Troicki, Dušan Lajović...

- Toliko sam srećan što su moji momci bili juče sa mnom - napisao je Janko Tipsarević na svom „Instagramu“ jutro posle žurke i podelio fotografiju sa večere.

Pročitajte: Nakon 16 prelepih godina - Tipsarević doneo iznenađujuću i tešku odluku

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) дана 24. Мај 2020. у 1:28 PDT

Janko Tipsarević - Ostvarenje velikog sna

Poznati teniser i njegova supruga oduvek su želeli da posle ćerke dobiju sina.

- Janko je oduvek hteo da mu se sin zove Noa, ali tako se zove dečak moje sestre, a Emili je rekla kako ne želi da ima dva brata sa istim imenom. Davnašnja opcija nam je bila Leon, međutim i tu nas je preduhitrila moja sestra sa malenim Leonom koji je došao na svet pre tri meseca. Sada smo na slatkim mukama, ali je već izvesno da smo našli kompromisno rešenje – objasnila je kreatorka neposredno pred porođaj za magazin „Gloria“.

Pročitajte: Biljana Tipsarević - Uvek i zauvek, Janko će mi mamiti osmeh i činiti me srećnom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) дана 23. Мар 2020. у 12:42 PDT

- Od samog početka sam verovala da nosim dečaka i nisam pogrešila. Budući da je moja sestra nedavno takođe rodila muško dete, obradovala sam se jer će Emi sada imati tri brata da je štite - presrećno je rekla Biljana za „Hello!“.

Janko - Emili je ista ja

Oduševljeni roditelji jedva čekaju da svi budu na okupu u njihovom toplom domu, a na koga mali Noa liči, za sada je rano reći. Ali, Biljana i Janko ne kriju da je njihova naslednica isti otac.

Pročitajte: Biljana Tipsarević - Janko zna da je moja jedina želja da bude nasmejan, srećan i zadovoljan

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) дана 30. Мар 2020. у 12:48 PDT

- Ne samo Biljana, već i naši roditelji tvrde da je Emili preslikana ja. Naravno, ne sećam se kakav sam bio kao četvorogodišnjak, ali prepoznajem svoju energiju. To dete ni sekundu ne može da sedi mirno i da se nečim zanima. Aktivna je, ali istovremeno poslušna. Ima divnu narav. Da ne bude da previše hvalim ćerku, vaspitačice nam kažu da u vrtiću stalno grli i ljubi decu, a sve što ima spremna je da podeli sa drugima - svojevremeno je ponosno istakao Janko Tipsarević za naš magazin.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA images, Luka Šarac, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti