Ovako izgleda zanosna Biljana Tipsarević mesec dana nakon porođaja (foto)

Ovako izgleda zanosna Biljana Tipsarević mesec dana nakon porođaja (foto)

Autor: | 29/06/2020

0

Biljana Tipsarević porodila se pre samo mesec dana i na svet donela sina Nou. Porodica Tipsarević sada je bogatija za još jednog člana, a Biljana i Janko veoma su posvećeni svojoj deci Emili i Noi.

Odmah posle porođaja Biljana se osećala sjajno, ubrzo je izašla iz bolnice i pored porodičnih obaveza posvetila se i svom poslu.

Biljana Tipsarević u svakom trenutku uživa u svojoj profesiji

Neposredno pred porođaj Biljana je lansirala svoju novu kolekciju, koja je posle samo nekoliko dana doživela veliku popularnost.

– Na kolekciji sam počela da radim još pre korona-pandemije. Temelje i osnove postavila sam u vreme zimske sezone, imajući viziju o tome kako bi trebalo da izgleda kolekcija za proleće i leto, te sam na vreme krenula sa pripremom. Tokom trudnoće sam se manje-više osećala OK i radila sam bukvalno do poslednjeg dana pred porođaj, kada smo i slikali kampanju za novu kolekciju.

Pročitajte: Biljana Tipsarević mama sa vizijom - Radila sam do poslednjeg dana pred porođaj!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Jun 24, 2020 at 11:21am PDT

– Svakom modelu posvetila sam veliku pažnju pri izboru materijala, izradi konstrukcije i odabiru palete boja, i svaki ima svoju primenu. Uvek polazim od toga šta nam je potrebno u garderoberu: koje su to potrebe savremene devojke i žene. Volim praktičnu i višenamensku primenu svakog odevnog komada ‒ dodala je Biljana, koja je otkrila da je svoje komade usklađivala sa višestrukom ulogom koju žena u životu ima.

Njene modele ponele su mnoge devojke od stila, poput Anastasije Ražnatović i Milice Pavlović, a sada je zgodna mama i sama isprobala svoje modele.

Pročitajte: Stigla prinova - Biljana Tipsarević objavila lepe vesti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on May 31, 2020 at 9:59am PDT

Zgodna mama blista mesec dana nakon porođaja

Naime, Biljana je na „Instagramu“ sa svojim fanovima podelila fotografiju na kojoj pozira u modernoj suknjici iz svoje kolekcije.

‒ Konačno i ja u modelima iz nove kolekcije ‒ napisala je zgodna mama Biljana Tipsarević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Jun 28, 2020 at 10:51am PDT


Biljana je ispod fotografije napisala da još uvek ima višak kilograma koji je zadobila u trudnoći, što je sudeći po fotografijama gotovo neprimetno.

- Posle mnogo meseci konačno sam se našminkala. Obukla sam modele iz moje nove kolekcije koje su mi moje ženice pravile po meri, jer višak od 17kg je i dalje tu , ali ono što je važno srećna sam i ne stresiram se oko bilo čega, prirodno sve dodje na svoje, vremenom.

Pročitajte: Porodica Tipsarević konačno je na okupu - Biljana i Janko pokazali sina Nou (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Jun 29, 2020 at 12:24am PDT


Samo mesec dana nakon što se porodila, ona izgleda zanosno, a liniju je već dovela do perfekcije. Zgodna mama konačno se vratila svim svojim obavezama, pa je osim sa porodicom, sada sve češće posećuje studio i vraća se svojim obavezama. Ipak istakla je da i mame, koje zaista imaju puno obaveza moraju pronaći koji trenutak za sebe.

- Ali, i mi mame koje smo kući sa decom po ceo dan moramo sebi dati malo oduška da se osećamo lepo i ženstveno, bez tragova bebinog mleka na gardarobi, podočnjaka, koje samo šminka može prekriti. - istakla je mama kojoj je samo mesec dana nakon porođahja za rukom pošlo da izgleda spektakularno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram