Biljana Tipsarević mama sa vizijom: Radila sam do poslednjeg dana pred porođaj!

Biljana Tipsarević mama sa vizijom: Radila sam do poslednjeg dana pred porođaj!

31/05/2020

0

Biljana Tipsarević mama, supruga, kreatorka, žena koja s ljubavlju stvara divne modne kolekcije, ali i s ljubavlju i žarom uživa u svakom danu sa svojom porodicom

Biljana Tipsarević mama po drugi put postala je ovog 22. maja, kada je u porodicu Tipsarević stigao maleni Noa. Biljanina i Jankova ćerka Emili se jako obradovala što je dobila brata, i  upravo je  ona i odlučila koje će mu ime dati. Iako je, kako je nedavno kreatorka ispričala, to bila žučna rasprava između oca i ćerke.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) дана 30. Мар 2020. у 9:15 PDT

– Za razliku od Emili, gde smo iz prve odlučili kako će se zvati i nismo imali nikakvih nedoumica, oko imena za sina se u našoj kući odvijala prava debata između ćerke i tate. Priznajem da su mi njihova nadmudrivanja bila smešna i zanimljiva, ali sam od starta bila na Emilinoj strani. Želela sam da odluku donese ona – rekla je Biljana.

Ali, dok je trajalo slatko iščekivanje, Biljana Tipsarević mama nije prestala da bude i Biljana Tipsarević kreatorka. Vredno je radila na svojim novim kreacijama za letnju kolekciju, vešto balansirajući mnoge životne uloge koje svaka žena dobro poznaje.

Nije joj bilo teško da i u poodmakloj trudnoći smišlja, stvara, jer ju je nosila ideja, a i činjenica da će uskoro dobiti novog člana porodice činila ju je još poletnijom.

Biljana Tipsarević majka, kreatorka i "superžena", kako to postiže?

Kada je nastala kolekcija s obzirom na to da si se nedavno porodila?

- Na kolekciji sam počela da radim još pre korona pandemije. Temelje i osnove sam postavila u vreme zimske sezone, imajuci viziju o tome kako treba da izgleda kolekcija za proleće i leto, te na vreme krenula sa pripremom. Tokom trudnoće sam se manje-više osećala ok, i radila sam bukvalno do poslednjeg dana pred porođaj, kada smo i slikali kampanju za novu kolekciju - započinje priču za naš portal Biljana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) дана 2. Мар 2020. у 11:56 PST

- Kada je počelo vanredno stanje, istog trenutka doneli smo odluku da stopiramo proizvodnju. Prodajni salon sam zatvorila u tom periodu, u želji da sačuvam zdravlje svog tima. Psihički mir i izolacija je u tim trenucima bila ključna. Verovala sam da će sve brzo proći i da ćemo nastaviti tamo gde smo stali, još više motivisani, spremni i odmorni za rad. Tako je i bilo.

Biljana Tipsarević mama koja ne odustaje i kada naiđu teški dani

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) дана 12. Мај 2020. у 11:20 PDT


- Posle dva meseca krizne situacije ulazimo neizvesno u letnju sezonu. Čak je delovalo da će biti otkazana. Međutim, optimizam je pobedio i prvi zraci sunca probudili su summer vajb. Tako je i moja nova kolekcija nastavila svoj tok sa prvim tragovima svetlosti dana. Nazivom Summerland demantujem činjenicu da je leto otkazano! - Žustro poručuje Biljana Tipsarević mama sa srcem lava.

- Jarke boje - žute, crvene i plave, srž su same kolekcije, dok je nijansa aktuelne lavande noseći kolorit kolekcije. Igre oversize karnera i prugastih printova u boji mora, vode nas na Capri, dok nežni floral printovi i oker nijanse u Južnu Francusku - živopisno objašnjava svoju viziju leta kroz tkanine i boje.

Biljana Tipsarević zna šta je idealno za svaku ženu bez obzira na njene godine

Foto Luka Šarac

- U maštanju i išćekivanju leta, obilazimo najaktuelnije destinacije kroz lepršave i zavodljive haljine. A koje su praktične da se nose 24/7, bilo uz patike, ravnu obuću ili štikle sa svečanijom stilzacijom. Prugasto platneni kompleti idealni su za tople dane, a njihova praktična primena ogleda se kroz dva stajling principa: machy-machy i mix&mach.

- Iako ne znam koliko ćemo ovog leta putovati i ići na more, što ne bismo leto doneli u naš gardarober - pita se Biljana Tisarević mama koja nosi leto u srcu.

Otkrijte nam neki dobar savet ili trik kako pravilno uskladiti majčinstvo i karijeru, tako da nijedno od ta dva ne trpi.

- Mislim da tu nema pravila. Jer, svi mi živimo različit tempo života, u različitim okolnostima, a pre svega karakterno raznoliki. Svako teba da nađe svoj način, put i formulu sreće i balansa. Moramo probati na više načina, da bismo izabrali onaj najbolji za nas.

Biljana Tipsarević je svoju ljubav prema modi prenela i na ćerku

Da li primećujete kod svoje ćerke osećaj i interesovanje za modu?

- Izuzetno voli da crta, ima smisao za kombinovanje boja. Ona se sama oblači, a ja se apsolutno ne mešam i nikada joj ne biram stvari. Čak i kada kupujemo puštam je da sama bira, da ispolji svoju individiualnost i kreativnost. Često me oduševi kako iskombinuje stvari do najsitnijih detalja, čak ni ja ne bih znala tako da je obučem. Ali, njen karakter to bira i nosi. Pravim joj haljinice, ali ona izabere materijale i boje i kaže kako želi da izgleda. 

I za kraj, otkrijte nam koji su vam omiljeni komadi iz vaše poslednje kolekcije?

- Kolekcija se sastoji iz dva segmenta: večernji modeli - koji sadrže luksuzne haljine od najkvalitetnijih materijala i dnevna kolekcija modela od najfinijeg pamuka: To su trendi komadi u kojima ćete izgledati uvek šik i zapaženo.

- Želela sam da za naše devojke napravim pristupačne modele, naročito cenovno. Da su praktični, a koje će moci da da nose tokom čitavog dana, bilo uz patike, ravnu obuću ili štikle za svečanije prilike. 

Foto Instagram.com/biljanatipsarevic

- Svakom modelu sam posvetila veliku pažnju pri izboru materijala, izradi konsktrukcije i odabiru palete boja, i svaki ima svoju primenu. Uvek polazim od toga šta nam je potrbno u gardaroberu: koje su to potrebe savremene devojke i žene. Volim praktičnu i višenamensku primenu svakog odevnog komada - poručila je kreatorka, a vama ne preostaje ništa drugo no da uživate u njenim najnovijim modelima, jer, verujemo da će bar jedan uspeti da vas osvoji na prvi pogled.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Bogunović ATA Images/Luka Šarac/B.Tipsarević/Promo

Slične Vesti

Pročitajte još

Branka Katić: Ovo što mi se desilo je dokaz koliko je život divan

Branka Katić novi je stalni član „Beogradskog dramskog pozorišta“, potvrđeno je iz kuće na Crvenom krstu. Vest da se omiljena srpska glumica, koja je svojim talentom i ulogama ispisala neke od najlepših i najautentičnijih stranica naše pozorišne i filmske istorije, vraća na ovdašnju scenu, obradovala je kako njene kolege, tako i publiku.

06/03/2021

3684 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti

Branka Katić: Ovo što mi se desilo je dokaz koliko je život divan

Branka Katić novi je stalni član „Beogradskog dramskog pozorišta“, potvrđeno je iz kuće na Crvenom krstu. Vest da se omiljena srpska glumica, koja je svojim talentom i ulogama ispisala neke od najlepših i najautentičnijih stranica naše pozorišne i filmske istorije, vraća na ovdašnju scenu, obradovala je kako njene kolege, tako i publiku.

06/03/2021

3689 pregleda

Saznajte više