Gledamo je stalno, a niko ne zna da je ova voditeljka najmlađe dete Vuka Bojovića, jedno nasledila od oca

Gledamo je stalno, a niko ne zna da je ova voditeljka najmlađe dete Vuka Bojovića, jedno nasledila od oca

Autor: | 25/02/2024

0

Ćerka Vuka Bojovića je prelepa voditeljka

Ove godine će se navršiti deset godina otkad nas je napustio Vuk Bojović, direktor Beogradsko zoološkog vrta i čovek koji je ostao upamćen kao veliki dobrotvor i humanitarac.

Iza sebe je ostavio ispričane i one neispričane priče sa Dorćola, gde je i dan-danas smešten kutak za životinje o kome je brinuo sve do smrti, punih 28 godina.

Youtube / Goli Zivot TV Happy

 

Iz dva braka Vuk je dobio četvoro dece. Sa Anđelkom Bojović otac je Luke Bojovića, ubijenog Nikole Marije, a u drugom braku, sa novinarkom Vesnom Radović, ima ćerku Mašu koja je izrasla u vanvremensku lepoticu.

Maša Radović, ćerka Vuka Bojovića, danas je diplomirana pozorišna rediteljka, novinarka redakcije Sputnjik Srbija, autorka i voditeljka emisije „Maša i …”.

Sa svojim pratiocima neretko podeli fotografije uslikane tokom nekog od njenih intervjua.

Pročitajte: Džejov najveći hit napisao je ubijeni Iso Lero Džamba: Balada krije istinitu i gorku priču

Maša je najmlađe dete pokojnog Vuka Bojovića, iako odrasta bez očeve ljubaviMaša je uspela da sebi prokrči put ka uspehu.

Osim uspešne karijere, sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, posvećena je sebi, voli da putuje i često provodi vreme sa prijateljima, a jedno je sigurno - od oca je nasledila veliku ljubav prema životinjama.

 

 

Podsetimo, život Vuka Bojovića obeležila je najveća tragedija. Njegov mlađi sin Nikola ubijen je u atentatu 28. aprila 2013. godine, nešto više od godinu dana pre očeve smrti

U to vreme mlađi Nikola starao se o bolesnom ocu Vuku i krenuo je u prodavnicu, a na putu do tamo čekali su ga napadači. 

Na sahrani Vuk je zamolio velikog porodičnog prijatelja Džeja da ispuni želju preminulog sina i otpeva pesmu „Nedelja”. Pevač je uslišio želju i jedva skupio snage da pusti glas, dok su se prisutni već pri prvim stihovima rasplakali.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Youtube / Goli Zivot TV Happy