Veliki povratak Siniše Mihajlovića (foto)

Veliki povratak Siniše Mihajlovića (foto)

Autor: | 11/07/2020

0

Siniša Mihajlović - leukemija je u potpunosti preokrenula život sjajnog fudbalskog asa! Posle uspešnog oporavka od leukemije produžio je ugovor sa Bolonjom...

Ako je suditi po fotografijama koje nam stižu iz Italije, uskoro ćemo ponovo gledati onog starog Sinišu Mihajlovića ‒ kako po liku, tako i po energiji koju je uvek pokazivao na terenu. Fudbalski stručnjak, koji je zbog borbe sa leukemijom odsustvovao iz javnosti, polako se vraća uobičajenim obavezama i normalnom životu.

Utakmicu između “Bolonje” i “Sampdorije” pratio je prilično aktivno ‒ iako je nosio elegantne pantalone i cipele, nije mu bilo teško da vrati loptu u igru kada bi prešla belu liniju.

Pročitajte: Siniša Mihajlović iskreno - Nisam heroj! Imao sam napad panike koji nikad ranije nisam doživeo

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bologna Fc 1909 (@officialbolognafc) дана 1. Јул 2020. у 10:21 PDT

Na kraju, širok osmeh na njegovom licu jasno je pokazao koliko ga je obradovala pobeda njegovog kluba.

‒ Nisam kupio kuću u Bolonji, moja je u Rimu. Šalim se, naravno. Ove godine, zbog moje bolesti i korone nismo mogli da radimo kako smo želeli. Odlučili smo da produžimo ugovor i srećan sam što je na duže staze. Ali, dužina zavisi i od rezultata. Tri utakmice zaredom izgubiš i već ti se drma stolica ‒ našalio se Mihajlović na kasnije održanoj konferenciji za novinare, govoreći o planovima za budućnost.

Pročitajte: Siniša Mihajlović napustio bolnicu uz osmeh u zagrljaju supruge Arijane - Nema lepše stvari od povratka kući!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fudbalski kutak (@_fudbalski_kutak) дана 20. Јун 2020. у 1:26 PDT

Malo je nedostajalo da izađe na teren - poslednju utakmicu svog tima pratio je toliko pomno i aktivno da je vraćao loptu igračima kada bi otišla u aut. Nedavno je izvodio i slobodne udarce.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bologna FC 1909🔴🔵 (@bolognafc1909_news) дана 9. Јул 2020. у 2:31 PDT

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović guliver/getty, instagram