Pre velike scene i glamuroznih haljina: Ovako je Sanja Kužet izgledala dok je vodila vremensku prognozu

Pre velike scene i glamuroznih haljina: Ovako je Sanja Kužet izgledala dok je vodila vremensku prognozu

Autor: | 23/02/2024

0

Izgled Sanje Kužet dok je vodila vremensku prognozu

Jedno od najlepših lica sa malih ekrana rastužilo nas je odlukom da nam se na neko vreme izgubi iz vida, ali pauza je u ovom slučaju apsolutno opravdana: Sanja Kužet je u petom mesecu trudnoće i lepši razlog ne postoji. Ova sezona hit emisije "Zvezde Granda" završiće se bez nje.

Boško Karanović

 

Zgodna voditeljka, koja ima četrdeset godina, dvoje dece (i treće na putu!), savršenu figuru i osmeh od million dolara, karijeru je započela pre više od dve decenije. Svojevremeno nas je obaveštavala da li će padati sneg, upozoravala nas da ponesemo kišobran, otkrivala koji grad će biti najtopliji…

Pročitajte: Doručak za vitku liniju po recepturi Sanje Kužet - Za šest meseci voditeljka je skinula 18 kilograma

Mnogi će se setiti da je vodila vremensku prognozu na televiziji Pink. Nedavno su isplivale i fotografije iz tog vremena, a oni koji nisu imali prilike da je gledaju u ovoj ulozi mogu samo da zaključe da je i tada plenila lepotom i harizmom.

Vremenska prognoza TV Pink Screenshot

 

Na kraju Dnevnika "ružičaste televizije" uključivala bi se u program i otkrivala kakve nas vremenske (ne)prilike čekaju narednog dana.

Pročitajte: Ništa nije slutilo... Sanja Kužet u petom mesecu trudnoće donela konačnu odluku

Duga smeđa kosa, vitka linija, sve skoro kao danas. Jedino nije mogla previše da se smeje. Kasnije, kada je počela da vodi popularno muzičko takmičenje, osmeh je došao do izražaja.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Lepa Sanja otvorila je trudničko bolovanje i sada ima dovoljno vremena da uživa sa svojom porodicom i da se posveti sinovima Strahinji i Andriji, koji će uskoro dobiti još jednog brata.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još