Đole i Olja su ga obožavali: Niko ne zna da je dečko Jovane Balašević bio OVAJ poznati fudbaler

Đole i Olja su ga obožavali: Niko ne zna da je dečko Jovane Balašević bio OVAJ poznati fudbaler

Autor: | 23/02/2024

0

Dečko Jovane Balašević bio je poznati fudbaler

Jovana Balašević, starija ćerka Panonskog mornara i ugledna glumica, deset godina bila je u ljubavi sa političarem Aleksandrom Jovanovićem, sa kojim je dobila dve ćerke. Iako su važili za srećan par, javnost se prošle godine šokirala kada je Jovana prijavila nevenčanog supruga za porodično nasilje.

Mirko Tabašević

 

Kada se ova priča završila, neki Novosađani setili su se da se lepa glumica početkom milenijuma zabavljala sa fudbalerom Leom Lerincom.

Pročitajte: Samo da je Đole doživeo da ovo vidi - Slavlje u domu Balaševića, Lola nasmejana od uveta do uveta

Kako je u leto 2001. pisao “Glas javnosti”, upoznali su se u Novom Sadu, ali je veza “proradila” kada se Leo zbog obaveza u Crvenoj zvezdi preselio u Beograd.

Mirko Tabašević

 

No, ljubav nije potrajala. U međuvremenu su krenuli svako svojim putem. Lerinc, koji je rođen 1975. godine, potiče iz sportske porodice – njegov otac Laslo bio je fudbaler Vojvodine. Dres istog kluba nosio je i Leo.

Pročitajte: I kad ti okrenu leđa, znaj da na ova uvek možeš da računaš - Evo ko je Jovani vratio osmeh

Kasnije je igrao za Zvezdu, pa otišao u inostranstvo gde je imao vrlo zapažene nastupe za ekipe Sent Galena, Mursije, Etnikosa, Dinama iz Bukurešta. 

Laurence Griffiths All Sport/Getty Images

 

Vratio se u Vojvodinu 2007, ali je već naredne godine bio prinuđen da prekine karijeru zbog povrede stopala. Fudbalsku priču nastavio je u ulozi menadžera. Kasnije se oženio i dobio troje dece, a zaplovio je i ugostiteljskim vodama. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti